kesport.hu

Fontos mérkőzésre készül a ScoreGoal az Ördögök ellen

Az igen jó erőkből álló Kazincbarcikai Ördögök érkeznek hétfő este Kecskemétre. A borsodiak felszálló ágban vannak, ráadásul duzzadnak az önbizalomtól, hiszen legutóbb, az Ördögkatlanban igazi “hatpontos” meccsen győzték le a Gyöngyös csapatát (7-4). A Kazincbarcika szorgalmasan gyűjti a pontokat; az Újpest FC-hez hasonlóan 19 egységet gyűjtött és 6. a tabellán.

Kevésbé volt szerencsés hete a ScoreGoalnak, hiszen Koós Károly tanítványai hétfőn egy góllal alulmaradtak az Újpest FC-vel szemben (4-5), noha egy esetleges győzelemmel felléphettek volna a dobogó második fokára, hiszen a Kartal botlott a Csenger ellen (5-8), így csupán két ponttal áll a Kecskemét előtt. A ScoreGoal azonban hétfő este kiköszörülheti a csorbát, hiszen öt meccset nyert meg zsinórban és csupán nüanszokon múlt, hogy a hét elején nem szerzett pontokat, a hírös városiak jó formája elvitathatatlan. A kék oroszlánok 23 ponttal a tabella 3. helyén állomásoznak.

A kesport.hu ezúttal a ScoreGoal 26 esztendős gólvágóját, Bánóczki Dánielt kérdezte az esélyekről: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a Kazincbarcika jó nevekből álló csapat, rutinos, sok mindent megélt játékosokkal. Az Újpest elleni fiaskót azonban kötelező kijavítanunk, és dobogós pozíciónkat is tartani szeretnénk. Biztos vagyok benne, hogy minden játékosunk átérzi ennek a meccsnek a jelentőségét, és mindent meg fogunk tenni, hogy itthon tartsuk a 3 pontot és visszatérjünk a győztes útra.

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Kazincbarcikai Ördögök SE
Férfi Futsal NB II. Keleti-csoport, 14. forduló
2018. december 03. hétfő, 20.00 óra
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Belicza, Boda

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés