kesport.hu

Hátrányból fordítva győzött itthon a ScoreGoal

A Kazincbarcikai Ördögöket fogadta hazai pályán a Scoregoal Kecskeméti FC. Nagyszerű játékuknak köszönhetően 6-5-re legyűrték ellenfelüket a hírös városiak.

A vendég csapat előtt adódott a félidő első lehetősége, amit gólra is váltottak, 0-1. Erre rögtön a negyedik percben érkezett a válasz hazai részről, Dobosi szerzett a saját térfelén labdát, majd könyörtelenül a kapus szeme közé lőtt, 1-1. Rá egy percre ismét a kecskemétiek voltak eredményesek egy gyönyörű háromszögelés után, Marozsi tálalt Móra elé, aki az üres kapuba pofozta a labdát, 2-1. Ezt követően Rutainak volt két komoly lehetősége, de gól egyikből sem született. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, ugyanis következő ziccerüket gólra váltották a vendégek, 2-2. Ekkor időt kért Koós Károly, hogy rendet tegyen a fejekben. Az időkérés után azonban a Barcikának voltak helyzetei, Peltzer kétszer óriási bravúrral védett, ám a harmadiknál már tehetetlen volt, így 2-3-as kazincbarcikai vezetésnél ért véget az első etap.

A második felvonás vendég helyzettel kezdődött, de Peltzer a helyén volt, így gól nem született. Az ötödik percben Rutai csillogtatta meg rúgótechnikáját és lehetetlen szögből pókhálózta ki a hosszú felsőt, 3-3. Később egy nagyszerű akcióból ismét a kék oroszlánok szereztek találatot, Marozsi passzolt Sallaihoz, aki remekül használta ki helyzetét, 4-3. Ezután Marozsi iratkozott fel a gólszerzők közé, Marsa gurított vissza neki egy szögletet, amit könyörtelenül a hosszúba lőtt, 5-3. A tizenharmadik minutumban Rutai szerezhette volna meg a szezon legszebb gólját egy ollózó mozdulattal, de kísérlete pár centivel elkerülte a kaput, nem sokkal később azonban így is megszerezte második találatát tízméteresből, 6-3. Ezután két átlövésből szerzett barcikai gól izgalmassá tette az utolsó egy percet, de kibekkelte a Scoregoal, így 6-5-re legyőzték riválisukat.

Koós Károly: – Nehéz mérkőzésre számítottunk, ez be is igazolódott, az első félidőben nem állt össze a védekezésünk.Tudtuk, hogy a centerjáték a Kazincbarcika erőssége, mégis abból rúgtak gólokat. Félidőben aztán sikerült rendet tennem a fejekben, a második etap extra volt, tizennyolc percig gólt sem kaptunk és négy gólt rúgva fordítottunk, aztán a végén két átlövés izgalmassá tette a mérkőzést, de nagy skalpot szereztünk, gratulálok a srácoknak.

Scoregoal Kecskeméti FC – Kazincbarcikai Ördögök SE 6 – 5 (2 – 3)

Gólszerzők: Dobosi (4.), Móra (5.), Rutai (26., 37.), Sallai (29.), Marozsi (32.) ill. Irhás (2.), Besenyei (12., 20.), Fekete (37., 38.).

Sárga lapok: Kovács 24., ill. Titkó 25.

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. Fotó: Tóth Csaba/kesport.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés