kesport.hu

Ilyen volt a Novemberi Éjszakai Forgatag

November 30-án tartotta az Éjszakai Forgatagot a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér, a klub asztalitenisz csarnokában.

A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

A szokásos versenyek mellett előadást tartott a a nyomozás menetéről a kecskeméti rendőrség képviseletében Tót Szilvia, így betekintést nyerhettek a látogatók, hogyan is dolgoznak a rend őrei. Ezt követően Tóth Zsuzsa chilei élménybeszámolója következett. Zsuzsa 7 hónapot töltött Dél-Amerikában, ahol főként önkéntes munkát végzett és szebbnél-szebb helyekre látogatott el.

A kora esti órákban megkezdődött a kezdő asztaliteniszezők versengése, ahol végül Lia Xiang bizonyult a legjobbnak, őt követte Tóth Álmos, majd a 3. helyen Mikulás Péter Pál.

A darts versenyben a Hírös Hunok Darts Club tagja, Sere Tibor nyújtott segítséget. Itt gyermek és felnőtt mezőny versengett az elsőségért. A gyerekeknél Mayer László végzett első helyen, ezüstérmes lett Capitan Tom, bronzérmes pedig Kovács Áron. A felnőtt kategóriában Nagy Gergő zárt a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, a másodikon Tóth Zoltán, a harmadikon Dudás Sándor.

Később megkezdődtek a csocsó-, illetve a haladó és a profi asztalitenisz versenyek is. Kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett a Spartacus az Éjszakai Forgatagon. Követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.

A csocsó mérkőzések győztese a Tóth Márton – Tóth Richárd páros lett, míg 2. helyen Vass Marcell és Bedőcs Zsolt, 3. helyen Capitan Tom és Mayer László zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz haladó kategóriáját két csoportra kellett osztani a nagy érdeklődés miatt. A „haladó I.” élén Faragó Csillag Virág végzett, másodikként Gerhát Balázs, míg a dobogó 3. fokán Mayer László állhatott. A „haladó II.” bajnoka Papp Norbert lett, míg 2. helyezést Palotai Mariann, 3. helyezést pedig Nagy Gergő ért el. A profi kategóriában hatalmas meccseket láthattunk. Aranyéremmel térhetett haza Dudás Tamás, míg Tóth Zoltán ezüstéremmel, Cs. Nagy Gyula pedig bronzéremmel távozhatott ebben a hónapban.

A Karácsonyi Éjszakai Forgatag ezúttal nem a hónap utolsó péntekén, hanem december14-én lesz megtartva, a szokásos menetrend szerint 17-24 óráig. A részletes programokról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán: https://www.facebook.com/kecskemetispartacus.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés