kesport.hu

KTE LA: a Péccsel zárták az évet

A KTE LA számára is véget értek a bajnokságok erre az évre, az utolsó ellenfél a PMFC volt.

U19: PMFC – KTE LA 3-2 (1-1)

U19 II. osztály, 15. forduló

KTE: Berta – Szabó G., Kemenczés, Vágó, Szász – Virág (Supka 81.), Török (Sallai 68.), Richter – Bashiri-Shahroodi, Antal, Kovács P.

Kiállítva: Csernik (28. – PMFC)

Csordás Csaba: – A félév egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a csapat, le a kalappal a játékosok előtt. Mindent megtettünk a sikerért, a helyzeteink alapján gólokkal is összejöhetett volna ezzel, de egy véleményes büntető, illetve egy elkerülhető szituáció a pécsiek sikerét eredményezte.

U17: KTE LA – PMFC 0-1 (0-0)

U17 II. osztály, 15. forduló

KTE: Bodor – Barkóczi, Treiber, Száhl, Orlov – Busa – Edmilson (Szedmák 75.), Csúri (Faragó 46.), Ugrai, Kasztel – Szalai (Bessenyei 67.)

Gólszerző: Bischoff (85.)

Király Dávid: – Nagyon csalódott vagyok, hisz egy kiegyenlített mérkőzést az utolsó 20-25 percben már uralni tudtunk, 0-0-nál két óriási helyzetünk is volt, de nem tudtuk értékesíteni ezeket, és ahogy lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Hiába játszottunk ismét szépen, hoztuk ki a labdát több alkalommal is, nem sikerült a javunkra fordítani a mérkőzést egy célorientált kontracsapat ellen. Nem tudok haragudni a srácokra, mert sokat tettek a győzelem érdekében. Köszönöm a féléves munkát, igyekszünk kijavítani hibáinkat, pótolni a hiányosságokat!

U16: KTE LA – PMFC 4-3 (1-2)

U16 II. osztály, 15. forduló

KTE: Cseh – Dénes (Gulyás 57.), Kuchta, Bányai, Vörös – Hatvani – Bellák, Bodor – Nagy L. (Pap 89.), Győrfi, Major.

Gól: Nagy L. (6.), Gulyás (58.), Major (67.), Bellák (69.) ill. Bányai (14. – öngól),  Werb (31.), Horváth (68.)

Széchenyi Márton: – Őrült mérkőzésen vagyunk túl, melyen bizony rezgett a léc, mindenképpen kalapot kell emelni a Pécs teljesítménye előtt. Csapatunk erejét mutatja, hogy imsét hátrányból sikerült fordítani, illetve ezúttal olyanok tudtak betalálni, akik eddig hagyták a többieket kibontakozni. Nyolcadik meccsünket nyertük meg zsinórban, gratulálok minden játékosomnak a kimagasló őszi szezonhoz!

Az U15-ös és U14-es csapat is a Pécs vendége volt, mindkét korosztályban megosztoztak a felek a pontokon. Az U15 hátrányból egyenlített, az U14 kétgólos előnyét nem tudta megtartani.

Az idősebbek meccsén sokáig nem született gól, inkább a küzdelem dominált. Az 56. percben aztán Gyapjas várt túl sokáig, rossz kirúgása az ellenfelet találta meg, amit Bán révén ki is használt a PMFC. Szerencsére gyorsan jött az egyenlítés is, Lengyel lépett ki egy jó indítással ziccerét pedig gólra is váltotta a 66. percben.

U15: PMFC – KTE LA 1-1 (0-0)

U15 I. osztály, 15. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Heidrich, Horváth Á., Szamosi – Bogdán (Szalai 51.) – Lengyel, Kovács Á. – Barkóczi, Goretich, Molnár (Pető 58.).

Gól: Bán (56.) ill. Lengyel (66.)

Csima Gyula: – A játék helyett ezúttal a küzdelem dominált inkább. Mindkét csapat nyerni szeretett volna, de a döntetlen igazságos a látottak alapján.

Az U14 nagyon rossz sorozatban volt, de ezúttal nagyon közel álltak a győzelemhez. Az első 5 percben gyors gólváltás történt, majd a szünet előtt Kónya szép találatával tudtunk vezetést szerezni, amit fordulás után Fekete duplázott meg. Az utolsó percekben azonban nem tudta kihúzni a KTE LA a meccset, a PMFC pontrúgások után tudta otthon tartani az egyik pontot.

Az U15-ös korosztály 9. helyen áll féltávnál.

U14: PMFC – KTE LA 3-3 (1-2)

U14 I. osztály, 15. forduló

KTE: Radnóti – Szekeres, Benke (Hábenczius 41.), Kónya, Ruzsa – Erhardt (Baranyi 83.), Gondi – Átrok (Geiger 83.), Fekete (Ludvigh 79.), Kajtár (László 60.) – Majoros.

Gól: Bachesz (4.), Nagy (75.), Kaszás (80.) ill. Gondi (5.), Kónya (20.), Fekete (57.)

Bódi Attila: – Kicsit csalódottak vagyunk, mert 8 perccel a vége előtt még 3-1-re vezettünk, de a körülményeket és a hozzáállásunkat figyelembe véve büszke vagyok a csapatra. Hiába vívtuk meg az eddigiekhez képest sokkal jobban a párharcokat, a 3 pontrúgásból kapott gól jelzi, hogy van még mit javítani ezen a téren! Az erényeinket 3 akciógólunk jelzi.

Az U14-es korosztály a 16. helyen fejezte be az őszt.

(kteakademia.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés