kesport.hu

Kecskeméti házidöntő a VII. Fésüs Irén országos röplabda versenyen

Vasárnap Székesfehérváron rendezték meg a Fésüs Irén országos röplabda versenyt, ahol a fináléban a KESI-Arany és a KESI-Vásárhelyi I. csapata találkozott.

A harmadik kecskeméti csapat, a KESI-Vásárhelyi II. együttese fiatal játékosokból állt, akik nagyon igyekeztek, de most még 4 vereséggel a VIII. helyet szerezték meg az erős mezőnyben.

A KESI-Vásárhelyi I. a csoportjában a Dunaújváros, a Székesfehérvár és a Dág együttesét egyaránt 2-0-ra győzte le, csakúgy, mint a Pénzügyőrt a döntőbe jutásért, így készülhettek a döntőre.

A KESI-Arany csapata a Kaposvár, a Pénzügyőr, a KESI-Vásárhelyi II., és a döntőbe jutásért a Dágiak 2-0-ás legyőzésével lett finalista.

A döntőben aztán a KESI-Arany 2-0-ra győzte le a Vásárhelyiseket és a dobogó legfelső fokára állhatott.

Az ezüstérmes KESI-Vásárhelyi csapatának a tagjai: Kiss Hunor, Kiss Bence, Sütő Kristóf, Varga Péter, Mészáros Máté, Boldizsár Péter, Bende Attila, Szabó Levente, Seremet Milán. Edző: Seremet Attila.
Kiemelkedő játékáért Kiss Bence kapott különdíjat.

A kupagyőztes KESI-Arany csapatának a tagjai: Bogdán Bence, Kiss Bendegúz, Csordás Attila, Török Soma, Török Zsombor, Szűcs Norbert, Baracsi Balázs, Farkas Péter, Zoltai Bence. Edző: Nagy Péter.
Kiemelkedő teljesítményéért Csordás Attila kapott különdíjat.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés