kesport.hu

Péntek este KTE-Olaj rangadó a Messzi István Sportcsarnokban

Ma 18:00-kor a KTE-Duna Aszfalt a Szolnoki Olaj KK-t látja vendégül a Messzi István Sportcsarnokban. Nagy hagyományokkal rendelkezik a párosítás, talán azt sem túlzás kijelenteni, hogy ez az eddigi szezon legjobban várt meccse. Váradi Kornél jó hangulatra számít.

Szerintem biztos, hogy teltház és nagyon jó hangulat lesz a pénteki meccsen. Ugyanúgy készültünk erre a találkozóra is, mint az összes többire, csupán annyi a különbség, hogy még többet szeretnénk nyújtani, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a Szolnok a bajnokság egyik, ha nem a legerősebb csapata. Győztesen szeretnénk levonulni a pályáról, hiszen utána egy nagyon nehéz sorozat veszi kezdetét. Azt hiszem, a teher nem a mi vállunkon lesz, becsülettel felkészültünk és minden tőlünk telhetőt megteszünk majd.

S hogy mi lehet a kulcs?

Az első és legfontosabb dolog az lesz, hogy stabilan védekezzünk. Vojvoda Dávid és Sztrahinja Milosevics kikapcsolása fontos lesz, de emellett a Szolnok a palánk alatt és a mezőnyben is nagyon erős. Azzal nem foglalkozunk, hogy ki fog és ki nem fog pályára lépni az ellenfélnél, mi a legerősebb Olajra készültünk. A játékosok is tisztában vannak azzal, hogy ki mire képes, többször is videóztunk, hogy ne érjen minket nagy meglepetés.

Váradi Kornél korábban volt a Szolnok játékosa, beszélt arról is, hogy milyen emlékeket őriz erről a párosításról.

Mostanában nagyszerű a hangulat a Messzi István Sportcsarnokban, ez pedig hatalmas erőt ad számunkra, hiszen a közönség folyamatosan ott van mögöttünk hatodik emberként. Erre ezen a meccsen hatványozottan szükségünk lesz, végig nagy koncentrációval és erőbedobással kell játszanunk, hogy a végső célunkat el tudjuk érni. Amikor az Olajban játszottam, Kecskeméten mindig teltház volt, Szolnokról is sokan elkísértek minket. Ez egy igazi rangadó, sok néző kíváncsi rá, ráadásul nincs is messze egymástól a két város.

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés