kesport.hu

Az őszi utolsó fordulóban Békésre utazik a KTE-Piroska Szörp

Szorosan alakul az őszi hajrá a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata számára. Nem érdemes visszatekinteni a bajnoki rajtra, de ha az kecskeméti szempontból jobban sikerül, most nyugodtabban készülhetnének Ocsovai Zsolt tanítványai.

Most azonban a második helyezett Békés és az ötödik helyen állomásozó Kecskemét között csupán három pont a különbség, így ha győz a KTE-Piroska Szörp, akkor komoly üldözővé válik a dobogón telelők számára.

Ocsovai Zsolt vezetőedző: – Amióta Kecskeméten edzősködöm (öt esztendeje), a Békést idegenben még nem tudtuk legyőzni, sőt, pontot sem tudtunk szerezni. A Magyar Kupában nyertünk ellenük, csakhogy azóta már sok idő eltelt. Az idei bajnokság úgy alakul, ahogy arra számítottunk; minden fordulóra jutott meglepetés. A Békésnek is volt meglepő veresége, például a Balassagyarmat ellen kikapott, de az Orosháza ellen győzni tudott idegenben. Szóval aktuális ellenfelünk remek csapat és kissé rapszodikus, hasonlóan, mint mi vagyunk. Bízom benne, hogy ezúttal “rosszabbik” arcukat mutatják majd, mi pedig a jobbikat, és el tudjuk hozni a két pontot.

KTE-Piroska Szörp – Békés-Drén KC
Férfi kézilabda NB I/B Keleti-csoport, 11. forduló
2018. december 08. szombat, 18.00 óra
Békés, Városi Sportcsarnok
Vezeti: Gadányi, Szabó

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés