kesport.hu

Nagyot küzdött, de végül alulmaradt a Röpke SE

A HÉP-Röpke SE szombaton Kispestre látogatott, ahol egy nagyon kiélezett csata után végül 3:2-es szettarányban alulmaradtak riválisukkal szemben.

Az első szettet határozott, kemény és pontos játék jellemezte a vendégek részéről, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a hírös városiak 25:17-re behúzták ezt a játékrészt.

A második etapban a kispestiek bizonyultak jobbnak, pontosabban játszottak. Remekül szerváltak, illetve jobbak voltak nyitásfogadásban is, 25:17. 

A harmadik felvonás hozta a legkiélezettebb küzdelmet, végig fej-fej mellett haladt a két gárda, ám végül a kecskeméti lányok küzdeni akarásuknak köszönhetően 29:27-re megnyerték ezt a szettet. 

A negyedik játékrészben is végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de ezúttal a hazaiak bizonyultak jobbnak, remek szerváiknak köszönhetően 26:24-re behúzták a szettet.

A döntő szettben kijött a fáradtság a kecskeméti lányokon, a Kispest jobban bírta erővel, így 15:6-ra gyűrték le riválisukat.

Csala Bernát, a Röpke SE másodedzője: – Hiányosan tudtunk nekivágni ennek a mérkőzésnek, ugyani Kása Róbert tanár úr nem tudott velünk lenni betegség miatt. A lányoknak gratulálni szeretnék, óriásit küzdöttek, nagyon jól játszottak, minden dicséretet megérdemelnek.

(A mérkőzésről tudósított: Szarvas Zsombor)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés