kesport.hu

Kistarcsára utazik hétfőn a ScoreGoal

Hétről-hétre maximális terhelést kap a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata, hiszen a bajnokság csupán közvetlenül az ünnepek előtt szünetel, és immár a 14. forduló küzdelmei kezdődnek.

Ezúttal Kistarcsára utaznak a kék oroszlánok, akik az elmúlt héten újra a legjobb formájukat mutatták; hátrányból sikerült legyőzniük az igen jó nevekből álló Kazincbarcikai Ördögöket. 

A ScoreGoal ellenfele ezúttal a tabellán nyolcadik Kistarcsa lesz. A KVSC egy pozícióval van lemaradva a Kazincbarcikától, de hét ponttal már leszakította a kilencedik helyen állomásozó Kincsem Lovaspark SE-t. A Kistarcsa 4 győzelmet jegyez, 3 döntetlen és 6 vereség mellett.

A kesport.hu ezúttal a hetek óta remek formában futsalozó Sallai Bencét kérdezte, mi várható hétfőn este: – Ahhoz, hogy a téli pihenőt dobogón tölthessük,  elengedhetetlen a Kistarcsa elleni győzelem. Véleményem szerint nem is foroghat más magam, illetve csapattársaim eszében. Az itthoni 2-2-es döntetlen miatt is van visszavágnivalónk a Kistarcsának, de mint ahogy egy mérkőzést sem, ezt sem adják ingyen. Ami nehezítheti a dolgunk az az, hogy most lépünk pályára először a Kistarcsa otthonában, de ez nem menthet fel minket a siker megszerzése alól! Bízom a csapatban, és hogy 3 ponttal térünk haza!

Kistarcsai VSC – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport
2018. december 10. hétfő, 20.30
Kistarcsai Városi Sportközpont
Vezeti: Leél-Őssy, Urgyán

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés