kesport.hu

ScoreGoal: fájó vereség Kistarcsán

Hétfő este a Kistarcsa vendége volt a ScoreGoal. Remek formában várták a mérkőzést a kecskeméti futsalosok, de ezúttal nagy vereségbe szaladtak bele, a vége 5-1.  

Koós Károly tanítványai annak tudatában léphettek pályára, hogy amennyiben győznek, biztosan dobogós pozícióban tölthetik az ünnepeket. 

Ebben a szellemben is léptek pályára a Scoregoal játékosai, és a kezdeti mezőnyfölény több kihagyott helyzet után végül a 6. percben gólt eredményezett. Kovács József kapta meg a kapuval háttal a labdát, kiválóan forgatta be a védőjét, majd mesterien tekerte be a hálóba a vezetést érő találatot, 0-1. Nem sokkal később azonban balszerencsések voltak a kecskemétiek, egy megpattanó lövéssel egyenlített a Kistarcsa, 1-1. Hidegzuhanyként érte a bekapott gól a vendégeket, és minden előzetes jel nélkül fordítottak a Pest megyeiek, 2-1. A szünetig már nem esett több találat, így hátrányban vonulhattak pihenőre a hírös városiak. 

Meglátszódott Móra Viktor hiánya, aki kisebb sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot, így a rutin is hiányzott a csapatból. 

A második játékrészben szinte semmi sem jött össze a Kecskemétnek, kistarcsai fölény jellemezte a játék képét, és meg is lőtték a harmadikat. Egy szép akciót követően Mezőfalvi Loránd talált Peltzer Márk kapujába, 3-1. Ezt követően mindent megtett a ScoreGoal azért, hogy visszajöjjön a meccsbe, de a meddő labdabirtoklási fölény nem párosult góllal. Óriási ziccerek maradtak ki, és ezek meg is bosszulták önmagukat. Az utolsó percekben öt a négy ellen támadtak Koós Károly fiai, de ebből kétszer is bevették az üresen tátongó kaput a hazaiak, így a vége 5-1 lett a Kistarcsának. 

Koós Károly, a ScoreGoal vezetőedzője: – Gratulálok a Kistarcsának, mert teljesen megérdemelten nyerte meg ezt a mérkőzést. A legfontosabb dologban nőttek fölénk, sokkal jobban akarták a győzelmet és sokkal alázatosabban játszottak, mint mi. Mindent megtettünk, de ma ez egy ilyen nap volt, ha reggelig játszunk, akkor se tudtunk volna közelebb kerülni ellenfelünkhöz. 

Kistarcsai VSC – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club 5-1 (2-1)
Férfi futsal NBII. Keleti-csoport
Kistarcsai Városi Sportközpont
Gólszerzők: Dávid (8.), Barabás (9.), Mezőfalvi (27., 39.), Besnyő (38.) illetve Kovács (6.).

(A mérkőzés összefoglalóját Vizi Zalán írta. Fotó: Tóth Csaba/kesport.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés