kesport.hu

Kucsera bravúrral térne haza Szombathelyről

ktekosar.hu

Forray Gábor szerint ha a fiatal játékos folyamatosan a maximumot nyújtja az edzéseken és a meccseken, kivívhatja magának, hogy A-csoportos játékos legyen.

Teltházas, izgalmas mérkőzésen maradt alul a KTE-Duna Aszfalt a magyar bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj KK ellen múlt héten pénteken (70-71). A csapat tizenkilenc esztendős játékosa, Kucsera Dániel ezúttal több lehetőséget kapott, jól védekezett Sztrahinja Milosevicsen, 3/3-as pontmutatóval, 1-1 lepattanóval és gólpasszal fejezte be a mérkőzést.

Nagyon örültem annak, hogy pályára léphettem, annak pedig végképp, hogy a Szolnok ellen adatott meg ez a lehetőség. Nagyon jó volt a hangulat, sokan kilátogattak a mérkőzésre, nagyszerűen éreztem magamat a pályán. Sajnos a győzelem ezúttal nem jött össze, de úgy gondolom, méltón helytálltunk az ország egyik legerősebb csapata ellen.

Pénteken 19:00-kor újabb nehéz feladat vár a KTE-Duna Aszfaltra, hiszen az ötödik helyen álló, a tavaly bajnoki- és kupaezüstöt szerző Falco-Vulcano Energia KC otthonában, az Aréna Savariában lép majd pályára.

Ugyanúgy készültünk a Falco ellen, mint általában. Nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de bízom benne, hogy pénteken este bravúrgyőzelemmel térhetünk vissza Kecskemétre.

Forray Gábor vezetőedző elmondta, Kucsera az edzéseken és a B-csoportos meccseken nyújtott teljesítményével harcolta ki magának a lehetőséget.

Dani azt hozta a Szolnok ellen, amit vártam tőle. Eleinte egy picit izgult, de aztán ezt levetkőzte. Azért került fel a pályára, mert az elmúlt hetekben, hónapokban olyan teljesítményt nyújtott az edzéseken és a B-csoportos mérkőzéseken, hogy úgy gondoltam, az aktív rotációban is hasznos tud lenni. Az én elméletemben az, hogy a mérkőzés végén adunk a fiataloknak egy-két percet, gyakorlatilag semmit nem ér. Lesznek még olyan meccsek, amikor jelentős perceket fog a pályán tölteni. Ha ilyen marad a hozzáállása, akkor rendszeresen játszani fog, ám ehhez folyamatosan a maximumot kell nyújtania az edzéseken és a mérkőzéseken, ebben az esetben kivívhatja magának, hogy A-csoportos játékos legyen.

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés