kesport.hu

ScoreGoal: dobogósok csapnak össze hétfőn a Messzi István Sportcsarnokban

A labdasportok zöme téli álomra vonult, hogy aztán 2019-ben újult erővel folytatódjon a versenyszezon. A futsalosok azonban még nem készülődhetnek az ünnepekre, hiszen fontos rangadó következik hétfőn: a tabella második helyezettjét fogadja a harmadik helyen állomásozó ScoreGoal. Ha a Kecskemét győz, ezüstérmes helyen várhatja az új esztendő kihívásait.

Ember legyen a talpán, aki meg tudja tippelni a rangadó végkimenetelét: mindkét együttes jól teljesített eddig az őszi idényben. A Kartal SE mérlege 9 győzelem, egy döntetlen és 4 vereség, míg a Kék Oroszlánok 8 győzelmet, 2 döntetlent és szintén 4 vereséget számlálnak. 

Az előző fordulóban egyik csapat sem szerzett pontokat; a Kartal SE a Gyöngyöstől szenvedett vereséget, míg a ScoreGoal a Kistarcsától kapott ki egy olyan mérkőzésen, amilyenre egy esztendőben csak egyszer van példa: semmi sem működött. 

A két gárda kettőzött erővel fog küzdeni: egyrészt vélhetően ki akarják köszörülni a csorbát, másrészt a Kartal esetleges győzelmével tarthatja a lépést a listavezetővel, míg ha a Kecskemét győz, úgy helyet cserél a Kartal SE alakulatával és trónkövetelő pozícióba lép.

A ScoreGoal csapatkapitánya, Dobosi Zsolt latolgatta az esélyeket: – Igazán nagy meccsre számítok, hiszen egy rendkívül jó csapatot fogadunk a Messzi István Sportcsarnokban. Abban biztos vagyok, hogy kiélezett összecsapás lesz, de ha úgy tudunk játszani, mint a Kartal otthonában, akkor megkönnyítjük a magunk dolgát. A múlt heti fiaskót ki kell javítanunk, és meg kell mutatnuk, hogy a Kistarcsa elleni vereség csak egy botlás volt. Ha hétfőn győzünk, akkor helyet cserélünk a Kartallal a tabellán, és az kimondottan szép zárása lenne az őszi idénynek, ráadásul az üldözőinktől is el tudnánk szakadni. Bízom a csapatban, mindent megteszünk a győzelemért!

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Kartal SE
Futsal férfi NB II. Keleti-csoport, 16. forduló
2018. december 17. hétfő, 20.00 óra
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Apkó, Sipos

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés