kesport.hu

Az Újpestet is legyőzték a fiatal kék oroszlánok

Vasárnap este az UTE ifi csapata látogatott el a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnokába, hogy megtörje a Scoregoal-fiatalok nagyszerű sorozatát. 

Ennek szellemében az újpestiek nagy lendülettel vágtak neki a derbinek, és az álmosan kezdő hírös városi legények ellen a 7. percben meg is szerezték a vezetést. A 10. percig kellett várni a válaszra, ekkor jól érkezett Bashiri, és góljával egyenlített a ScoreGoal. Röviddel később újra Bashiri volt eredményes, és a tompa kezdés ellenére a kecskemétiek átvették a vezetést (2-1). A 15. percben Pécsi növelte az előnyt egy szemfüles találattal, ám az előny birtokában is kapkodva, sok hibával játszott a Kecskemét.

Az újpesti csapatnak nem volt szerencséje, az első játékrészben három kapufáig jutott, ám nem kellett sokat várni az újabb vendég találatra, egy védelmi megingás, és 3-2 állt az eredményjelzőn. A félidő végén Hatvani Dániel verekedte át magát a jól védekező lilákon, és nagyon fontos gólt szerzett a hazaiaknak (4-2).

A második félidő ott folytatódott ahol az első véget ért; a lelkes vendégek enyhe mezőnyfölényt alakítottak ki, és Lőrinczy harmadik góljával megint csak egy gól volt a különbség (4-3). Szalai fújt hamar ébresztőt (5-3), a vesszőfutás azonban folytatódott, a hazaiak több ziccert kihagytak, és hajszálon múlt, hogy a vendégek nem tudtak egyenlíteni. 

Az utolsó 5 percben aztán Hirman és Szalai is eredményes volt, így háromgólos hazai előnnyel fordultak a felek a hajrára (7-4). Az Újpest az utolsó percben ugyan betalált egyszer, de a ScoreGoal-csikók győzelme már nem forgott veszélyben.

Ezzel a hírös városiak a legrosszabb esetben is a 3. helyen telelnek a tabellán, ami minden várakozást felülmúl. 

Scoregoal KFC U18 – UTE U18: 7 – 5 (4 – 2)

Góllövők: Bashiri (2), Szalai (2), Pécsi (1), Hatvani (1), Hirman (1)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés