kesport.hu

Kása Róbert: “Reális esélyünk van elérni a dobogó legmagasabb fokát”

A Röpke SE vezetőedzője értékelte a kecskeméti röplabdás lányok 2018-as esztendejét.

“A 2018-as év mindenképpen sikeresnek mondható, ugyanis 2018 tavaszán az NBI-be való feljutásért játszottunk, végül sajnos nem sikerült feljebb lépnünk a legmagasabb osztályba, ám ettől függetlenül abszolút sikeresen zártuk a tavaszt, minden lánynak nagyon sok munkája volt benne.

Szeretnék köszönetet mondani a támogatóknak, hiszen nélkülük a csapatépítés lehetetlen. A szurkolók is nagyban hozzájárultak a jó szerepléshez, sok helyen jártam szerte az országban, de azt tapasztaltam, hogy ekkora táborral egyik együttes sem rendelkezik az NBII-ben. Szeptemberben rengeteg új játékossal vágtunk neki az új szezonnak, nagy örömömre szolgál, hogy 90 %-ban saját nevelésű játékosokról van szó, akik alázatos munkával mászták meg a szamárlétrát, így már a Röpke felnőtt csapatát erősítik.

Ez a szezon abból a szempontból mindenféleképpen más, mint az előző, hogy a Keleti-csoportba soroltak be minket, ez a csoport szakmailag sokkal erősebb, mint a Közép-csoport, ahol tavaly szerepeltünk. Volt egy váratlan vereség, de egyébként tisztesen helytállunk ebben az erős mezőnyben. Felemás eredményeink vannak, de még mindig olyan helyen tartózkodunk, hogy reális esélyeink vannak megcélozni a dobogó legfelső fokát. Óriási segítséget jelent, hogy csatlakozott hozzánk Csala Bernát, mint másodedző, illetve Kovács Attila, aki a játékosok erőnlétéért felel. Nagyszerű munkát végeznek, amióta itt vannak, rengeteget fejlődtek a lányok. A szülőknek is szeretném megköszönni, hogy támogatják gyermekeiket álmaik elérésében, az ő áldozatos munkájuk nélkül nem lenne ilyen nagyszerű ez a csapat.

A RÖPKE SE vezetésének nevében mindenkinek kívánunk áldott, békés karácsonyi ünnepet, és boldog új évet!”

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés