kesport.hu

Forray Gábor: “Nem téveszt meg minket a Kaposvár tabellán elfoglalt helyezése”

A somogyiaknak nagyon nagy csalódás volt a Körmend elleni vereség – számol be róla a bb1.hu.

A három győzelemmel és nyolc vereséggel tizenkettedik Kaposvár az öt sikert és hat kudarcot számláló Kecskeméttel játszik hazai pályán. Mindkét csapat két forduló óta nyeretlen, a kérdés csak az, kinek a negatív szériája szakad meg csütörtök este?

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: – Nagyon nehéz a legutóbbi hazai vereségünk után, az ugyanis nagyon nagy csalódás volt nekünk. Így még nagyobb jelentősége van a holnapi meccsnek, fontos lesz, hogy azzal az agresszivitással támadjunk és védekezzünk, ahogy tettük a Körmend ellen az utolsó negyedben. Bízom benne, hogy az elmúlt néhány nap elég volt arra, hogy ezt rendezni tudjuk. Az mindenképpen pozitív, hogy Luka Markovics már újra velünk tudott edzeni a betegsége után. Elsősorban önmagunkra kell összpontosítani, az a legfontosabb, hogy kihozzuk magunkból, ami bennünk van. A kulcsjátékosainktól több kell ahhoz, hogy győzelmeink legyenek.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: – Nem téveszt meg minket a Kaposvár tabellán elfoglalt helyezése, már csak azért sem, mert Ubillával kiegészülve már teljesen más csapatról van szó. Láttam az utolsó két meccsüket, a Körmend ellenit a helyszínről, élőben néztem meg. Ott is megbizonyosodtam róla, hogy Ubilla beépítése jó úton halad. Ő az aki a fazont adja az egész kaposvári csapatnak. A legveszélyesebb figuráik az Ubilla-Spica pick and rollok, illetve Hendlein tábla alatti játéka. Nagyon nehéz dolgunk lesz, a Kaposvár biztos, hogy úgy fog hozzáállni a meccshez, hogy hazai pályán már nem hibázhat többet, de mi is nyerni szeretnénk. Izgalmas mérkőzésre lesz kilátás, nekünk is égető szükségünk lenne bravúrokra, márpedig szerintem ebben a bajnokságban minden idegenbeli győzelem bravúrnak számít. Minden idegszálunkkal arra törekedtünk, hogy felkészüljünk a Kaposvár játékelemeiből, bízom benne, hogy a pályán is sikerül megvalósítani azt, amit megbeszéltünk. Mészáros Mátéra nem számíthatok.

Kaposvári KK – KTE-Duna Aszfalt

Kaposvár, Városi Sportcsarnok, csütörtök, 18:00
V.: Kapitány G., Praksch P., Kovács N. (Várhalmi Zs.)

Várható kezdőcsapatok:

Kaposvár: Ubilla – Johnson – Lilov – Hendlein – Spica.

KTE: Wittmann – Green – Djeraszimovics – Dramicsanin – Karahodzsics.

(bb1.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés