kesport.hu

Kesport TV: Best Of 2018

Számvetést készített a Kesport TV stábja az óesztendő végén, és összegyűjtöttük az év legnépszerűbb “kesportos” videóit. Sportsikerekben gazdag 2019-et kívánunk minden kedves olvasónknak!

A kecskeméti futball legenda, a válogatottságig eljutó Czéh László februárban ünnepelte 50. születésnapját. Ebből az alkalomból készítettünk vele egy összegző interjút:

Balogh Attilát aligha kell bemutatni a kecskeméti drukkereknek, hiszen hosszú ideje rendszeres vendég a lelátókon a helyi sporteseményeken, sőt, aktívan segédkezik is több pályán a mérkőzések lebonyolításában. Az Attilával készült beszélgetés is igen sok kattintást kapott:

“Ismert arcok a lelátóról” sorozatunkban “Pottert” is kamera elé citáltuk, hiszen mindenki tudja: nélküle nem kezdődhet mérkőzés a Széktóiban:

Új csapat épült a nyáron a kecskeméti női kézilabdázóknál. A KNKSE 12 új játékossal futott neki az őszi szezonnak. A nyári sajtótájékoztatóról készítettünk filmet:

Három “szűk” esztendő után újra a Nemzeti Bajnokságban szerepelhetnek a kecskeméti labdarúgók. Nyitray András júniusi filmje – érthetően – igen sok kattintást kapott:

Augusztusban a fiatal kosárlabdázóval, Révész Borókával forgattunk, hiszen a kecskeméti nevelésű Boróka is tagja volt női U18-as kosárlabda válogatottnak, mely bravúros teljesítménnyel bronzérmes lett a korosztályos Európa-bajnokságon.

Forray Gáborral, a KTE-Duna Aszfalt edzőjével és családjával töltöttünk egy napot, nem kizárólag a kosárlabdára koncentrálva. “Fofóra” és mindennapjaira nagyon sok nézőnk volt kíváncsi.

2018. december 28-án az I. Lázár Bence Emlékgáláról készítettünk összefoglalót. Egyáltalán nem lepett meg bennünket, hogy pillanatok alatt többezren kattintottak a kisfimre. Színvonalas torna volt, minden szempontból méltó tisztelgés a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgó emléke előtt. Ez a film lett a legnépszerűbb 2018-ban.

Nagyon bízunk abban, hogy 2019-ben is legalább ennyi nézőre és olvasóra számíthat a kesport.hu egyre bővülő csapata. Mégegyszer: sportsikerekben és eredményekben gazdag új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónknak, nézőnknek!

 

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés