kesport.hu

Major Szabolcs a KTE LA legeredményesebb játékosa

22 góljával Major Szabolcs lett a KTE Labdarúgó Akadémia legeredményesebb játékosa.

Az U19-es együttesben nincs olyan vérbeli gólvágó ebben a szezonban, mint tavaly Bozsik Máté, a centerposzton többnyire így Antal Krisztiánt szerepelteti Csordás Csaba. Ezt eddig 4 góllal hálálta meg a játékos, rajta kívül Török László is ennyi találatig jutott. 

Az U17-es korosztályban két támadó is eredményesen futballozik, Faragó Bence 9, Szalai József 7 gólnál tart. Ki kell emelni a csapatkapitányt is, hiszen Száhl Péter védőként lőtt 5-öt, ami mindenképpen elismerést érdemel.

Az akadémia leggólerősebb játékosa Major Szabolcs lett ősszel, aki elévülhetetlen érdemeket vállalt abban, hogy az U16-os csapat 9 pontos előnnyel mehessen téli szünetre. 15 bajnokin 22-szer volt eredményes.

Egyértelműen vezet házon belül, de a bajnokság góllövőlistáján is, a második helyezett 7 góllal van lemaradva tőle.

Az U15-ös és U14-es korosztály az élvonalban szerepel, így különösen szépen muzsikál Goretich Gergő, aki 12 góljával a harmadik legeredményesebb játékosok közé tartozik a ligában, csak hárman voltak nála többször eredményesek. Jó teljesítményének elismeréseként az utánpótlás-válogatottba is meghívót kapott novemberben. 

Az U14-es csapat ősszel még inkább szokta a ritmust, náluk Majoros Benjámin tűnt ki 5 góljával. A régiós bajnokságban harmadik helyen áll az U13-as együttes, ahol Ballal Dániel és Tóth László muzsikáltak ezen a fronton a legjobban, nekik 8-8 góljuk van eddig. Az U12-ben Nagy Bence 9 gólja volt elég a csapaton belüli első helyhez.

(kteakademia.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés