kesport.hu

KHTK – Visszatekintés az őszi szezonra

Fotó: Beniczki Dávid

A KHTK megyei I. osztályban szereplő együttese féltávnál a második helyen áll. A csapat tizenhárom mérkőzésből kilenc győzelem, három döntetlen és egy vereséggel zárta az őszi szezont. A legtöbb gólt szerezték (49), de elég sok a kapott gólok száma (23), 30 pontot szereztek, két ponttal kevesebbet, mint a listavezető Kiskőrös LC.

A csapat játékos-edzője, Koncz Zsolt kérdéseinkre válaszolva így értékelte az őszi bajnoki szezont.

– Hogyan értékeled az eltelt félévet, a kitűzött célok mennyiben valósultak meg?

Úgy gondolom, hogy egy nagyon szép és eredményes őszi szezonon vagyunk túl. A legfontosabb volt, hogy minél többet kihozzunk magunkból. Egységesek voltunk, fontos rangadókat tudtunk megnyerni, így a második helyet megérdemelten értük el. 

– Mi volt az őszi szezon pozitívuma és negatívuma?

Csak pozitívumokról beszélhetünk a teljes ősz folyamán. A játékosok igen jól álltak a mérkőzésekhez. Nagyon jól összekovácsolódtunk, mindenki tette a dolgát, több gólgazdag mérkőzést játszottunk, ami jó hangulatot teremtett. 

– Több fiatal játékos is került a kerethez, mennyire tudtak ők segíteni a bajnoki szereplésben?

A fiatal játékosok azért kerültek az első csapat keretéhez, hogy fejlődjenek, erősödjenek a felnőttek között. Igaz, hogy kevesebb játéklehetőséghez jutottak, de elégedett vagyok a hozzáállásukkal.  

– Mikor kezdődik a felkészülés, lesznek-e változások a keretben?

A tavaszi szezonra február 4-én kezdjük a felkészülést. Több felkészülési mérkőzésünk lesz a bajnoki rajt előtt. A kerethez érkezik három játékos, a tárgyalások megkezdődtek, amikor a megállapodás végleges lesz, akkor tudjuk megnevezni az új labdarúgókat.  

– Az őszi szezon minden mérkőzését idegenben játszottátok a centerpálya felújítása végett, így a tavasz valamennyi összecsapása hazai pályán lesz. Mit üzensz a félegyházi szurkolóknak, mit vársz a tavaszi folytatásban?

Valóban szurkolóinkkal már régen találkoztunk hazai környezetben. Az őszi mérkőzéseinket azért sokan megtekintették idegenben is, amit megköszönök a csapat nevében. 

Bízom, hogy tavasszal újra egymásra találnak a szurkolók és a csapat, szükség is lesz, hogy minél jobb eredményt tudjunk elérni a bajnokság végére.  

(Varga Ferenc)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés