kesport.hu

Debrecenbe utazik a KTE-Duna Aszfalt

Az idei magyar bajnokságban nincs könnyű mérkőzés, a KTE-Duna Aszfalt vasárnapi találkozójára pedig ez a tény hatványozottan igaz. Mészáros Mátéék a DEAC ellen lépnek majd pályára idegenben, Berényi Sándor együttese pedig az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban nagyszerű teljesítményt nyújt, hét győzelem mellett mindössze egyszer szenvedett vereséget.

A vasárnapi találkozó kulcsa az lehet, hogy kontrolláljuk ellenfelünk támadójátékát – vélekedett Mészáros Máté. – A DEAC jól támadó csapat, ráadásul Tomiszlav Ivosev érkezésével tovább erősödött. Azt gondolom, hogy a legnagyobb hangsúly azon lesz, hogy megpróbáljuk megállítani a támadásokat.

Van egy olyan játékos a Debrecenben, aki ismerős lehet a kecskeméti szurkolóknak, Mészáros Máté pedig jó kapcsolatot ápol vele.

Tomiszlav Ivosevvel nagyon jó viszonyt ápolok, szoktunk beszélgetni, tartjuk egymással a kapcsolatot. Az biztos, hogy negyven percre elillannak a barátságok, ilyenkor el kell vonatkoztatni ezektől a tényezőktől. Tomo a liga egyik legjobb játékosa, tisztában vagyunk az erősségeivel és a gyengeségeivel is, belőle egy kicsit könnyebben fel tudtunk készülni.

Mészáros Máté kiválóan teljesített a legutóbbi, ZTE elleni meccsen, 18 perc alatt 8/6-os pontmutatóval zárt, ráadásul még dobást sem hibázott.

Lélektanilag nagyon sokat jelentett nekem az a tizennyolc perc, amit a pályán tölthettem. Örülök, hogy a csapat hasznára tudtam válni. Bízom benne, hogy a jövőben is ugyanígy tudom segíteni a társaimat.

A KTE-Duna Aszfalt bedobója külön kitért arra, hogy a Messzi István Sportcsarnokban rendszeresen jó hangulat uralkodik a bajnokikon.

Egy ilyen jó közönség mindig hatodik emberként tudja segíteni a csapatot. Tíz éve vagyok Kecskeméten, amikor a fénykorát élte a városban a kosárlabda, akkor voltak ennyien a hazai mérkőzéseken. Örülök, hogy régi és új arcokat is lehet látni a lelátón, mert ez mindenkinek plusz energiákat ad.

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés