kesport.hu

Vasárnap megkezdi menetelését a HÉP-KRC

Vasárnap a HÉP-KRC számára is beindul a versenyszezon. A hírös városi férfi röplabdázók az Extra Liga alapszakaszának első mérkőzésén a megerősödött MAFC gárdáját fogadják vasárnap 18 órakor a Messzi István Sportcsarnokban, azonban mentálisan már a szerdai kupaelődöntőre készülnek, hiszen a Kaposvárral csapnak össze, ráadásul az első meccset idegenben vívják Dávid Zoltán tanítványai.

A KRC természetesen nem veszi félvállról a bajnoki nyitányt, de a gárda vezetőedzője úgy véli, elsősorban a play offban kell felülmúlniuk az ellenfeleket.

Dávid Zoltán, a HÉP-KRC vezetőedzője:Már nagyon vártuk, hogy elinduljon a szezon. Készülünk a vasárnapi találkozóra a MAFC ellen, hiszen Csoma Krisztiánnal erősített aktuális ellenfelünk, de nem titok, ezzel az összecsapással már hangolódunk a Kaposvár elleni kupaelődöntőre, mert számunkra most az a legfontosabb. Ez nem jelenti azt, hogy a MAFC-ra nem készülünk, de mentálisan és taktikailag a somogyiak ellen élesítem a srácokat, hiszen az egyik legnehezebb találkozó vár ránk, ráadásul a Kaposvár otthonában. Ez mindenképpen plusz felkészülést igényel. Nem titok, albán feladómat egy hónapig nélkülözni voltam kénytelen, ami nagy érvágás, mert nem tudtunk gyakorolni vele. Elképzelhető, hogy a MAFC meccs rámegy, de azért fontos hangsúlyoznom, hogy ez alapszakasz meccs és ha a legjobbak akarunk lenni, akkor a playoffban kell megvernünk mindenkit! Összegezve: a MAFC elleni mérkőzés a  kupaelődöntő főpróbája lesz, nyerni megyünk Kaposvárra!

HÉP-KRC – MAFC-BME
Férfi röplabda Extra Liga, alapszakasz, 1. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
2019. január 20. vasárnap, 18.00 
Vezeti: Szabó Zsolt, Kiss Zoltán Attila

Kaposváron keresztül vezet a KRC útja a kupadöntőbe

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés