kesport.hu

Futsal: a Fradit fogadja hétfőn a ScoreGoal

Nagy derbivel kezdi az évet a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata. A hírös városi futsalosok az FTC csapatát fogadják, tehát a tabella éllovasa érkezik a bronzérmes pozícióban állomásozó Kecskeméthez (miután a ScoreGoal az előző fordulóban nem játszott, így a Kartal visszavette a második helyet). A találkozót fokozott érdeklődés övezi, így időben érdemes kilátogatni hétfőn este a Messzi István Sportcsarnokba. A rangadó 20.00 órakor kezdődik, kapunyitás 19.00 órától lesz.

Koós Károly, a ScoreGoal vezetőedzője felkészítette csapatát a megmérettetésre: – A rövid téliszünet után a csapat felfokozott hangulatban várja a tabella éllovasát. Külön pikantériája a meccsnek, h a Fradi érkezik hozzánk, ezért motiválni senkit sem kellett az elmúlt hetekben. A népes szurkoló táborunk előtt mindent megfogunk tenni a győzelemért!

A kilátogató szurkolók a belépő árával a BKKM-i Kórház Gyermekosztályának Alapítványát segítik. Az intézmény az adományokból egy nagyteljesítményű kórházi inhalátort tervez beszerezni, melynek értéke 300 000 Ft. A klub vezetése arra kéri szurkolóit, hogy vigyenek magukkal a mérkőzésre egy plüssmackót is, amit a találkozó elején a pályára kell dobni, azokat a ScoreGoal összegyűjti és eljuttatja a kórház kis betegeinek.

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – FTC Futsal-Fischer Klíma
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, 18. forduló
2019. január 21. hétfő, 20.00 óra
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Zimonyi, Tiringer

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés