kesport.hu

Könnyedén győzött az év első mérkőzésén a Röpke

A kecskeméti HÉP-RÖPKE SE női röplabdacsapata vasárnap szettvesztés nélkül, 3:0-ra győzte le a vendég MVSC-MVSI csapatát.

Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzője ekképp értékelte az összecsapást: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést és végig koncentráltan játszottunk. A nyitásokat jól meghúztuk és ennek köszönhetően a vártnál kicsit simábban sikerült a meccs. A tavaly évégi összecsapás sokkal szorosabb volt a maihoz képest, de azóta jobban megismertük az ellenfelet és sikerült taktikailag is jól felkészülnünk, úgy gondolom ezt döntötte el a mérkőzést a javunkra. Sajnos a tavaly év végi szezon sokat kivett a csapatból, több szempontból is, épp ezért jól jött számunkra a téli szünet és úgy láttam az edzéseken mindenki teljes erőbedobással tudott készülni az előttünk álló meccsekre. A továbbiakban mindenképp azt várom magunktól, a csapattól, hogy koncentráltan, fegyelmezetten játsszuk végig a szezont. Bárki ellen is lépünk pályára mindig az a cél, hogy a legjobb formánkat hozzuk ki. 

Viszonylag nagy küzdelem volt az alapszakaszban játszott meccsünk a vendégcsapat ellen, nagyon vártuk a visszavágót, hogy bizonyítsunk. A csapat nagy része tegnap egész napos Ifjúsági Bajnoki mérkőzéseket játszott volt, aki pénteken diákolimpián is részt vett, de nagyon örülök neki, hogy mindezek ellenére ilyen összeszedetten tudtunk játszani. Jól nyitott a csapat, meg volt az alapjátékunk és a lendületünk. Annak is örülök, hogy majdnem mindenkinek volt lehetősége pályára lépni. Szuper mérkőzés volt, köszönjük mindenkinek, aki bíztatott minket a lelátóról! Remélem ez a lelkes, összeszedett játék megmarad a bajnokság végéig! Mi készülünk továbbra is! – értékelte vidáman a mérkőzést Hemmert Kíra a HÉP RÖPKE SE csapatkapitánya. 

A vendégek csapatkapitánya Zsofnyák Márta így vélekedett a mérkőzésről: – Elég régen volt már mérkőzésünk és ez érezhető is volt a csapaton. Sokkal lendületesebb játékra számítottunk, amit nem sikerült teljesíteni. Az edzéseken úgy érzem mindent megtettünk, azért, hogy a múltkori 3:1-es vereségünk a HÉP-RÖPKE SE ellen, a mi javunkra legyen, ezt sajnos nem sikerült teljesítenünk. Ezen a mérkőzésen a lelkesedésünk nem volt a toppon és az elkövetkezendő mérkőzéseken sokkal, nagyobb lendülettel és motivációval kell játszanunk.

 A mai mérkőzésen a nyitásfogadásunk egyenlő volt a nullával, nyitásból nem hoztuk azt a teljesítményt, amit tudunk és szoktunk hozni. Ezeket gyakoroltuk egész héten, ami a mostani mérkőzésen sajnos nem mutatkozott meg. A célúnk továbbra is az, hogy előrébb lépjünk az utolsó helyről, négy mérkőzést megszeretnénk nyerni a rájátszásban, ehhez viszont sokkal több teljesítmény kell, mint a mai összecsapáson –nyilatkozta Surányi István a miskolci csapat vezetőedzője. 

Szett eredmények: 25:7; 25:15; 25:14. 

A következő hazai mérkőzés 2019. február 2-án 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. 

A HÉP-RÖPKE SE első idegenbeli mérkőzését a Kispest csapata ellen vívja 2019. február 9-én 13 órai kezdettel.  

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés