kesport.hu

Liga Kupa: egyelőre nem tudott szintet lépni a KTE-Piroska Szörp

Noha a Cegléd lőtte a találkozó első gólját, jó tempóban kezdett a KTE, és hamar egyenlített, sőt, az első negyedórában nem engedte leszakítani magát. A Cegléd hálóőre megnehezítette a hírös városiak dolgát, míg Zaklajda kapus ezúttal nem tudta bravúrokkal segíteni csapatát, ennek ellenére a 15. percig egált mutatott az eredményjelző (6-6). A félidő derekán megrázta magát a Cegléd, a kecskemétieken pedig nem segített a csere, négy gólt lőtt zsinórban a hazai gárda (10-6). A játékrész végére felzárkóztak ugyan a vendégek, ám amikor az egygólos gülönbségért támadhattak, hibáztak és ellépett a Cegléd, így a szünetre viszonylag nagy különbség alakult ki a két csapat között (17-12).

A második játékrész rémálomszerűen kezdődött kecskeméti szempontból, hiszen a Cegléd hamar hét gólra növelte a különbséget (20-13), és ez állandósulni látszott. A Kecskemét ezúttal nem tudott cserélni a kapuban, és Zaklajda ezen a napon adós maradt a jó teljesítménnyel. Enerváltan játszottak a hírös városiak, és ezen az sem segített, hogy a Cegléd bátran játszatta a fiataljait. A finisben a hazai közönség már tízet számolt a vendégekre, és a találkozó végéig ezt csupán kozmetikázni sikerült; nagy fölénnyel a Cegléd nyerte a mérkőzést.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője:Finoman fogalmazva sem úgy sikerült a találkozó, ahogy szerettük volna. Rettentően sajnálom és nagyon csalódott vagyok. Nem tudom, mi az oka a gyenge teljesítményünknek, de előbb-utóbb sajnos meg kell lépnünk olyan dolgokat, amiket nem szeretnénk. Néhány játékosomnak komolyan össze kell szednie magát, ha tavasszal csapatba akar kerülni.

Ceglédi KKSE – KTE-Piroska Szörp 31 – 23 (17 – 12)
Férfi kézilabda Liga Kupa
Cegléd, Gál József Sportcsarnok

A KTE gólszerzői: Petrik-Varga 3, Halász 2, Csuzi 3, Füstös 3, Kátai 5, Berkes 4, Forgács 1, Horváth 1, Szamos 1.

Hétméteresek: 5/5 ill 3/2
Kiállítások: 14 perc ill. 12 perc

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés