kesport.hu

Az NB I-es Vecsést fogadja pénteken a KTE-Piroska Szörp

A várakozásokhoz képest kecskeméti szempontból nem sikerült jól a hétközi, Cegléd elleni Liga Lupa-találkozó. Bár jól kezdte a mérkőzést a KTE, a második játékrészben átrohant ellenfelén a Cegléd. Ocsovai Zsolt vezetőedző csalódottan értékelt a lefújást követően, de bizakodó a Vecsés elleni találkozó kapcsán:

Ettől csak jobb jöhet, mert a Cegléd elleni meccsünk roppant gyenge volt. Remélem ezt a fiúk is átérzik, bár ez pénteken világosan ki fog derülni; meglátjuk, milyen produkcióval rukkolunk elő. Ha olyan teljesítményt nyújtunk, mint a Cegléd ellen, akkor a végeredmény is ugyanaz lesz. A Liga Kupa nagyszerű lehetőség számunkra, hiszen hétről-hétre nálunk erősebb, NB I-es gárdákkal tudunk játszani. Az ember ilyenkor azt várná, hogy mindenki 150%-on pörögjön. Remélem a Vecsés ellen így lesz!

A KTE-Piroska Szörp a Vecsés elleni két mérkőzéssel befejezi a Liga-Kupa küzdelmeket (visszavágó január 29-én, kedden 18.30-kor Vecsésen), és február 16-án szombaton, Orosházán kezdi meg a bajnokság tavaszi sorozatát.

KTE-Piroska Szörp – Vecsési SE (NB I.)
Férfi kézilabda Liga-Kupa, B-csoport
2019. január 25. péntek, 19.00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Hargitai, Markó

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés