kesport.hu

A Csepel FC csapatával mérkőzik ma a KTE

A korábbi újpesti bajnok, Tamási Zoltán által irányított együttes ősszel az NB III. nyugati csoportjának tabelláján az alsó szegmensben szerepelt, 16 meccsen 5 győzelmet, 1 döntetlent és 10 vereséget számlálnak. A csepeli keret sok fiatalból áll, ez a téli felkészülés során sem változott, céljuk egyértelműen a kiesés elkerülése a nyugati csoportban. 

Szabó Tibornak bőven lesz lehetősége játékperceket adni játékosainak, hiszen további két találkozó vár a csapatra a héten, ennek megfelelően a szerdai meccsen több U19-es fiatal is pályára léphet. A keret alakulásáról bővebben is beszélt a vezetőedző:

„A héten három felkészülési meccsünk lesz, próbálunk mindenkinek megfelelő terhelést adni. Az U19-nek pénteken nemzetközi edzőmeccse lesz a Topolya ellen, ezért szerdán több fiatal is bekerül a Csepel ellen pályára lépő keretbe. Ezen a meccsen mindenki egy félidőt fog játszani, két hasonlóképességű vegyescsapatot fogunk felállítani. Az ESMTK elleni meccset a felnőtt keret fogja végig játszani pénteken, majd szombaton a Pilis ellen újra kiegészülünk a fiatalokkal. Az utóbbi hetekben folyamatosan zajlottak a tárgyalások a kiszemelt labdarúgókkal, így ezeken a találkozókon új játékosok is velünk lesznek már.”

(kecskemetite.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés