kesport.hu

Mozgalmas volt a KNKSE ifi csapatának hétvégéje

Az ifjúsági csapat két mérkőzést játszott az elmúlt hétvégén. Szombaton bajnoki találkozón fogadták az élcsapatok közé tartozó Békéscsabát, vasárnap edzőmeccset játszottak a lányok.

Kerékgyártó Zsolt, a KNKSE ifi csapatának edzője értékelte mindkét mérkőzést.

A vendégektől hiányzott 3 játékos a legjobb összeállításukhoz képest, ami növelte esélyeinket a győzelemre. Folyamatosan mondom a játékosoknak, hogy egy meglepetés győzelemmel és persze a kötelező győzelmek begyűjtésével könnyen el tudjuk érni célunkat, a bajnokság legjobb 10 csapata között végezni. Erre most egy nagyon jó esélyünk volt. Pontosabban lett volna. Nagyon izgalmas mérkőzésen, egy, az utolsó másodpercekben kapott góllal kikaptunk 25:24-re. Igazi hektikus meccset vívtunk a lila fehérekkel. Jó kezdés, 3+ ide, visszaesés támadásban 3+ oda, egyenlő erők küzdelme 4+ oda, pontosabb támadások x, koncentráció vesztés 3+ oda, óriási küzdelem, rég nem látott lelkesedéssel x, utolsó pillanatban bekapott gól -1 a végeredmény.

Vasárnapra elfogadtam a tököli NBII-es felnőtt csapat meghívását egy edzőmérkőzésre. Szükségünk van a dupla terhelésre, mivel a tavasz folyamán lesznek ilyen napjaink a két bajnokságban való részvétel miatt. Vendéglátóink a déli csoport egyik vezető csapata. Sok esélyünk nem volt győzelemre, de nem is ez volt a fő cél. Igazság szerint nem is számoltuk a gólokat, de segítőink jegyzetei szerint döntetlen körüli eredményt értünk el. Figyelembe véve, hogy mindenki pályára lépett (volt olyan szakasz, ahol a jövő évi csapat játszott), ez több, mint tisztes helytállás volt – nyilatkozta Kerékgyártó Zsolt a klub hivatalos honlapján.
 
(kecskemetinkse.net)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés