kesport.hu

Folytatná kiváló hazai szereplését a KTE-Duna Aszfalt

A megszokott ritmusban készültek Wittmann Krisztiánék a soron következő mérkőzésre. A KTE-Duna Aszfalt pénteken  18:00-kor a tabella második helyén álló Egis Körmendet fogadja majd a Messzi István Sportcsarnokban.

Nagyon kemény meccsre számítok, hiszen a Körmend a bajnokság egyik legerősebb csapata – mondta a KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya. – Legutóbb hosszabbítás után szenvedtek vereséget Sopronban, ezért szerintem még jobban fognak küzdeni ellenünk, hogy javítsanak. Agresszívan védekezik az MTE, sokszor egészpályán támad le, erre külön készültünk a héten. Magunkkal foglalkozunk, a szurkolóink segítségével szeretnénk megnyerni a találkozót.

A KTE-Duna Aszfalt továbbra is nagyszerűen teljesít hazai pályán, hat győzelem mellett mindössze egyszer kapott ki.

Érdekes ez a dolog, mert tavaly pont itthon nem játszottunk jól, idegenben viszont sokszor nyertünk. Idén fordult a kocka, ez pedig nagyban köszönhető annak, hogy egyre többen járnak a mérkőzésinkre, ezáltal nyilván egyre jobb a hangulat is. Az is sokat számít, hogy hazai pályán minden csapat nagyobb önbizalommal játszik. Mostanában jobb százalékban mennek a dobások, szeretnénk megőrizni a formát. A tabella nagyon szoros, minden mérkőzésnek hatalmas a tétje. Bár már nincs sok idegenbeli mérkőzésünk az alapszakaszban, de szeretnénk még hazahozni egy-két győzelmet mások pályájáról is.

A keretből egyedül Orgona Gergő hiányzik, akinek a kézsérülés utáni rehabilitációja jó ütemben halad, de egyelőre nem játszhat. Ugyanakkor a klub Gonda Zsombor és Blaskovits Balázs szerződését a játékosok saját kérésére, közös megegyezéssel megszüntette.

KTE-Duna Aszfalt – Egis Körmend
Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Frányó Péter, Kulcsár Tibor (Hartyáni Zsolt)

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés