kesport.hu

Jól kezdte a felkészülést a KLC

Sűrű hétvégével zárta a felkészülés első hetét a Kecskeméti LC, hiszen Bende Csaba együttese péntek este edzőmeccset játszott, majd másnap Kunszentmiklóson vettek részt egy teremtornán.

A mieink rögtön egy erős megye I-es ellenféllel kezdték a felkészülési meccsek sorát, hiszen a Szabadszállást fogadták, akiket 5-3-ra sikerült legyőzni. Másnap Kunszentmiklóson szerepelt tornán a csapat, amin érezhető volt a fáradtság, játéknak azonban mindenképpen jó volt.

„A torna nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, fáradt volt a társaság, de játéknak mindenképpen jó volt. Az edzőmeccs azonban sokkal jobban sikerült számunkra, a játékkal, a hozzáállással és a teljesítménnyel is elégedett lehettem. Nem kell ezt azonban túlértékelni, hiszen a felkészülés elején tartunk, vannak még hibáink. Alakulunk azonban egyértelműen, időnk is bőven lesz még összeállni” – mondta Bende Csaba.

A kerethez kapcsolódó hír, hogy Dócs Dániel személyében egy új arc is bemutatkozott a csapatban, aki legutóbb az SC Hírös-Ép játékosa volt. Betegség miatt még hiányzott, de hamarosan pályára léphet Szabovik György is, aki Hetényegyházáról érkezhet.

A Kecskeméti LC pénteken (02. 08.) ismét itthon játszik edzőmeccset, 19:00-kor a megye I. egyik élcsapatát, a Jánoshalmát fogadjuk.

Kecskeméti LC – Szabadszállás 5-3

KLC: Meggyes – Kőrös, Módra, Keresztes, Horváth – Kovács, Zsoldos, Csordás, Pusztai – Major, Szűcs.

Csere: Pálnok, Parti, Dócs, Erdélyi, Gulyás

(kecskemetilc.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés