kesport.hu

Az alapszakasz végeredményét meghatározó meccsre készül a ScoreGoal

Lépésről-lépésre halad kitűzött céljai felé – sőt, még azon is túl – a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata. Egyetlen mérkőzés sem tét nélküli a hírös városiak számára; hiszen korábban biztosították helyüket a felsőházban, ezúttal – a Csenger ellen – fél szemmel már a dobogót figyelik. Noha hosszú még a bajnokság, a scoregoalos fiúk joggal reménykednek abban, hogy idén éremért küzdenek.

A Csenger csapata ezt mindenképpen késleltetni szeretné, és a szabolcsi közönség pokoli hangulatban űzi-hajtja övéit, így Dobosi Zsoltéknak hétfőn egyáltalán nem lesz könnyű dolguk, ráadásul Magyarország északkeleti szegletébe utaznak, így nehéz lesz frissen felállni a kezdő sípszóhoz. A ScoreGoal a tabella 2., a Csenger a 4. helyről várja a hétfőn 19.00 órakor kezdődő derbit.

Kovács József, aki legutóbb mesterhármast lőtt az MVFC Berettyóujfalu NB II-es csapatának, így nyilatkozott az utazás előtt: – A Csenger ellen az alapszakasz végeredményét meghatározó meccsre készülünk, ugyanis ha sikerül győznünk,  akkor biztos a dobogós helyezés! Nem lesz könnyű dolgunk mert a csengeri csarnok az egy pokoli katlan, és nem könnyű onnan elhozni a 3 pontot! Egy biztos, mi győzni megyünk és ezért mindent el is fogunk követni!

Csenger Futsal – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, 21. forduló
Csenger, Városi Sportcsarnok
2019. 02. 11. hétfő, 19.00
Vezeti: Szűcs, Forgács

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés