kesport.hu

Őrült meccsen szenvedett vereséget a Scoregoal

A csengeri katlanba látogatott a ScoreGoal, hogy bebiztosítsa dobogós helyét a tabellán. Rendkívül fordulatos és gólgazdag meccsen végül alulmaradtak vendéglátójukkal szemben, 7-5-re.

A mérkőzés rögtön egy Rutai kísérlettel kezdődött, ami pár centivel elkerülte a kaput. Erre válaszként érkezett egy hazai bomba, melyet Tombácz sikerrel hárított. A Csenger főként a centerjátékot erőltette, amivel szemben egy ideig állták a sarat a hírös városiak, de nem sokkal később egy remek összjátékot követően Pálfi  juttatta vezetéshez csapatát, 1-0.  A gól után a hazaiak sündisznó alakzatra váltottak és kontrákra rendezkedtek be, ami nem igazán ízlett a kecskemétieknek.  Rutainak sikerült megtörnie a csendet, eleresztett egy löketet, de a hálóőr bravúrjának köszönhetően nem sikerült egalizálnia. Ezután Tombácz reflexeire volt szüksége a kék oroszlánoknak egy hazai próbálkozásnál, a portás nem vallott szégyent, ezt a lövést is kiütötte. Nem sokkal később Fortuna mentette meg a csengerieket egy kecskeméti találattól, a kapus már tehetetlen volt Bánóczki kísérleténél, de a kapufáról kipattant a játékszer. Végül Sallainak sikerült egyenlítenie, egy nagyszerű támadás után Bánóczkitól kapott forintos zsugát, amit gólra váltott, 1-1. Könnyen megszerezhette volna a vezetést a Scoregoal, de Marozsi nem tudott túljárni a kapus eszén, valamint Szabó lövése a keresztlécen csattant, így 1-1-nél vonulhattak öltözőbe a csapatok.

A második etap elején rögtön Deák került helyzetbe, de próbálkozása a kapu mellett kötött ki. Nem sokkal később Sallai hagyott ki ordító ziccert, ami végül megbosszulta magát, ugyanis egy kontratámadást követően vezetést szerzett a Csenger Bodó jóvoltából, 2-1. Ezután Rutainak volt lehetősége egyenlíteni, de első kísérletét a kapus hárította, míg a második a felső kapufán csattant. Ezt követően sokáig főként a mezőnyharc dominált, komolyabb helyzet egyik együttes előtt sem adódott, egészen addig, amíg  Fejes a kiállítás sorsára nem jutott. Emberelőnyét remekül használta ki a ScoreGoal, ugyanis Rutai váltotta gólra ziccerét, 2-2. Rutai nem tétlenkedett, gyorsan megduplázta góljainak számát, mellyel magához ragadta a vezetést a kecskeméti gárda, 2-3. A Csenger nem adta meg magát, előbb Bodó egyenlített egy remek összjáték után, majd Pankotai a Tombácz ellen megítélt hatméterest váltotta gólra, 4-3. A hazaiak vezetése tiszavirág életű volt, ugyanis Sallai nagyszerű passzából Szabó volt eredményes, így mindkét csapat neve mellett négy-négy egység szerepelt az eredményjelzőn.  Ezt követően azonban Rutai ellen szabálytalankodtak, ám a bíró továbbengedte, ami egy újabb hazai találatot eredményezett, Pálfi volt a gólszerző;  5-4. Rutai nem hagyta annyiban a dolgot, bődületesen nagy gólt ragasztott, 5-5.  Nem sokáig örülhettek a vendégek, hiszen rögtön a középkezdésből Gaál mattolta Tombáczot, 6-5. A Scoregoal végül az utolsó szalmaszálba kapaszkodva, kijött öt a négy ellen, ami végül balul sült el, ugyanis a Csenger szerzett belőle újabb találatot Bodó, 7-5.

Koós Károly, a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club vezetőedzője: – Igazi rangadót játszottunk teltház előtt, fantasztikus hangulatot teremtettek a hazai szurkolók. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, de rengeteg elpuskázott lehetőségünk volt, amiből vezetést szerezhettünk volna. A második félidőben nagyon szellősen védekeztünk, ami azt eredményezte, hogy hiába rúgtunk gólt, rögtön középkezdésből kaptunk is egyet, ami borzasztóan dühítő. Továbbá kétes bírói ítéletek is tarkították a mérkőzést, sajnos nem a mi javunkra. Összességében egyébként megérdemelte a Csenger a győzelmet, motiváltabbak, összeszedettebbek voltak. 

Csenger Futsal – Scoregoal KFC 7-5 (1-1)

Gólszerzők: Pálfi (5., 36.), Bodó (23., 30., 40.), Pankotai (31.), Gaál (37.), ill. Sallai (13.), Rutai (29., 30., 37.), Szabó (32.)

Kiállítva: Fejes (27.)

(Szarvas Zsombor)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés