kesport.hu

Sikeres hétvégét zárt futsalban is a KTE LA U10 és az U11

Az akadémia két korosztályos együttese a hétvégén tornákon vett részt, a megyei futsal elődöntők mellett a kisebbek a Kolláth Béla Emléktorára is utaztak. A mérleg egy bronzérem, illetve továbbjutás a megyei döntőbe.

Az U11-es korosztály számára kiírt megyei futsal elődöntőt Izsákon rendezték, ahol a KTE LA U11 (A-csapat) és az U10 is indult (B-csapat). A 6 résztvevővel zajló tornát az idősebbek nyerték hibátlan mutatóval, míg a fiatalabbak csak a házi derbit veszítették el, így mindketten továbbjutottak a megyei döntőbe.

Torbavecz Tamás (KTE LA U11) értékelése:

„Minden meccsünket megnyertük Izsákon, így első helyen jutottunk a megyei döntőbe. A gyerekeket elsősorban azért illeti dicséret, mert minden mérkőzésen igyekeztek jó tempót diktálni, törekedtek a gyors helyzetkialakításra, a felesleges „egyénieskedést” kerülték, gyors és kombinatív játékra törekedtek.”

Verebélyi Gábor (KTE LA U10):

„Nagyon sok gólt szereztünk a megyei elődöntőben, jó játékunkkal megérdemeltük a továbbjutást, csupán az U11-től kaptunk ki. A Kerekegyházával kifejezetten nagy meccset játszottunk, 0-2-ről fordítva harcoltuk ki a döntőbe kerülést.”

(kteakademia.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés