kesport.hu

Dobogót érhet a hétfői győzelem a ScoreGoal számára

Az alapszakasz utolsó mérkőzésén a Kincsem Lovaspark SE gárdáját fogadja a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata. Az összecsapás ezúttal sem tét nélküli, hiszen ha a kék oroszlánok győznek hétfő este a Messzi István Sportcsarnokban, akkor a harmadik helyen zárják az alapszakaszt, sőt, ha a Kazincbarcikai Ördögök legyőzik a Csenger alakulatát, úgy Koós Károly tanítványai ezüstérmes pozícióból várhatják a rájátszást.

A Kincsem Lovaspark csapata 8 ponttal a 11., a ScoreGoal 35 ponttal a harmadik, míg a Csenger 36 ponttal a 2. helyről várja a hétfői fordulót.

A ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club a héten jelentette be, hogy gólfelelőse, Rutai Balázs biztosan a csapat tagja marad a tavaszi szezonban. Ezúttal őt kérdeztük a Kincsem elleni találkozóról: – Az előző héten nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk Csengeren, ám a végén alulmaradtunk. Ezt mindenképpen szeretnénk kijavítani, és győzelemmel búcsúztatni az alapszakaszt. Ha botlik a Csenger Kazincbarcikán, akkor másodikként fordulnánk…Sajnos lesznek hiányzóink, Kovács Joci öt sárgalapja miatt nem játszhat, míg Bánóczki Dani barátom sérüléssel bajlódik. Ennek ellenére mindent megteszünk a győzelemért! Hajrá ScoreGoal!

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Kincsem Lovaspark SE 
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, 22. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
2019. 02. 18. hétfő, 20.00 óra
Vezeti: Belicza, Boda

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés