kesport.hu

Félgőzzel is mészárlást rendezett a ScoreGoal

Az utolsó helyen tanyázó Kincsem csapata látogatott hétfő este a kecskeméti oroszlánbarlangba. A hírös városiak esélyeshez méltó játékkal 14-1-re döngölték földbe ellenfelüket. Ezzel a diadallal a Scoregoal története legjobb helyezését érte el, a második helyen zárta az alapszakaszt, ami egyben azt jelenti, hogy öt pontot visznek magukkal a felsőházba.

 A mérkőzés harmadik percében a remek formában játszó Sallai volt eredményes, Dobosi nagyszerű csellel megetette védőjét majd centerezett, így az ifjú titánnak már csak az üres kapuba kellett gurítania a labdát, 1-0. Egy perccel később Szabó volt kishíján eredményes, de lövése a kapufán csattant, a kipattanót Sallai sarkazta vissza, a kapus épphogy szögletre ütötte a kísérletet. A következő gólra sem kellett sokáig várni, Rutai húzta el a védő mellett, majd középre passzolt, a menteni igyekvő Balatoniról vágódott a hálóba a labda, 2-0. Ezután sor került a vendégek első helyzeteire is, de Csővári eszén nem tudtak túljárni. A félidő végére jutott még két hazai gól, a Kincsem kijött öt a négy ellen, az ebből adódó hibákat könyörtelenül kihasználták a hírös városiak, előbb Rutai, majd nem sokkal később Marozsi volt eredményes a saját térfeléről, 4-0.

Az első két percben rögtön két gólt szereztek a hazaiak, előbb Dobosi passzába nyúlt bele szerencsétlenül Hámory , majd Rutai passzát Sallai értékesítette egy káprázatos cselsorozat után, 6-0. Ezután Szabó szerzett két gólt gyors egymásutánban, az elsőt elemi erővel küldte a kapus szeme közé, a másodikat saját térfeléről ívelte be üres kapura, 8-0. Marozsi harcolt ki hősiesen, magát nem kímélve egy szabadrúgást, amit Deák bombázott a hosszúba, 9-0. A vendégek ismét öt a négyeztek, de ezúttal sem jártak sikerrel, Dobosi lesett le egy passzt szemfülesen, és juttatta a kapuba a játékszert, 10-0. Ezt követően megszerezték első góljukat a vendégek, Vörös egy felpasszt szépen felpörgetett, majd kilőtte a hosszút, 10-1. A hírös városi lendület ezután sem tört meg, Dobosi szerezte meg második gólját, Rutaié a gólpassz, 11-1. Rutai a végére ragadozó üzemmódba kapcsolt és három gyors találatával 14-1-re módosította az eredményt.

Koós Károly, a ScoreGoal vezetőedzője: – Szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak az alapszakaszban nyújtott teljesítményükért, hiszen 113 gólt rúgtunk 20 mérkőzés alatt. Ma is bebizonyították a srácok, ha önfeledten tudnak futsalozni, akkor nagyon szép dolgokra képesek. 

Scoregoal-Kecskeméti FC-Kincsem Lovaspark SE 14-1 (4-0)

Gólszerzők: Sallai (3.,22.), Deák (27.), Dobosi (30.,30.), Rutai (16., 38., 40., 40.) Szabó (24.,26.), Marozsi (20.), Balatoni öngól (11.), Hámory öngól (21.) ill., Vörös I.(30.)

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. Fotó: Tóth Csaba / kesport.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés