kesport.hu

A tavasz egyik legfontosabb meccse vár itthon a KTE-Piroska Szörpre

A kecskeméti férfi kézilabdázók az elmúlt héten az Orosháza otthonában szenvedtek vereséget, igaz, ebben a bajnokságban a tavaly még NB I-es zöld-sárga alakulat kiemelkedik a mezőnyből, így Ocsovai Zsoltéknak nem elsősorban Bakó Botond fiait kell legyőzniük ahhoz, hogy a bajnokság végén dobogóra álljanak.

A pénteki ellenfél, a PLER-Budapest skalpja viszont értékes lenne a Kecskemét számára, hiszen a PLER jelenleg a második pozíciót foglalja el a tabellán, ráadásul ősszel hazai pályán egyszer már legyőzték a KTE-t. Azonban ha a KTE-Piroska Szörp dobogóra vágyik, péntek este elvárható a győzelem a Messzi István Sportcsarnokban. Nem mindennapi izgalmakra van tehát kilátás…

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője: – Az elmúlt héten nem játszottunk rosszul Orosházán. A gyors lerohanásokkal hadilábon álltunk, ezt a héten sokat gyakoroltuk, így bízom benne, hogy a PLER-ellen ezzel nem lesz gond. A védekezésünk stabil, ha jó kapusteljesítménnyel és kreatív támadójátékkal rukkolunk elő, akkor itthon tarthatjuk ezt a nagyon fontos két pontot.

KTE-Piroska Szörp – PLER-Budapest
Férfi kézilabda NB I. B, Keleti-csoport, 13. forduló
2019. 02. 22. péntek, 19.00 óra
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Réti, Szedmák

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés