kesport.hu

Rakics szép emlékeket őriz Kecskemétről

Újabb, az ellenfelet erősítő ismerős játékossal találkozhatnak a szurkolók a pénteken este 18:00-kor kezdődő bajnoki mérkőzésen. A JP Auto-Jászberényi KSE csapatát erősíti ugyanis Miljan Rakics, aki a 2014/2015-ös idényben egy fél szezon erejéig a KTE-Duna Aszfaltot erősítette.

Meg kell, hogy mondjam, Kecskemétről csak szép emlékeim vannak – mondta a 32 esztendős irányító. – Nagyon szerettem a KTE-ben játszani, jó csapatunk volt, és az öltözőben is kiváló hangulat uralkodott. A mai napig szinte mindenkivel tartom a kapcsolatot, szoktam beszélgetni Karahodzsics Kemallal, Marko Djeraszimoviccsal és Rasztko Dramicsaninnal. Bár amikor én Kecskeméten voltam, Dramicsanin nem volt a csapattársam, de Jászberényből ismerem. Már nagyon várom, hogy pénteken újra a Messzi István Sportcsarnokban játsszak, jó lesz találkozni a barátaimmal.

A JP Auto-Jászberényi KSE igazán sikeres szezont produkál, a Magyar Kupában a negyedik helyen végzett, míg a bajnokságban jelenleg a harmadik.

Nem gondolnám, hogy valami különösebb titka lenne a jó szereplésünknek. Talán ez az első év, amikor folytatni tudtuk a megkezdett munkát, hiszen korábban sokszor volt edzőváltás és a keret sem maradt igazán egyben. A nyáron maradt a vezetőedző pozíciójában Nikola Lazics, maradtak a magyarok, mint ahogy Remon Nelson és én is. Nelson sajnos a szezon elején megsérült, de szerencsére sikerült egy hozzá hasonló karaktert igazolnunk Damier Pitts személyében.

Azt is elárulta Rakics, hogy mit vár a pénteki összecsapástól.

Teljesen más meccsre számítok pénteken, mint amit játszottunk egymással az alapszakasz első felében. Nagyon kemény mérkőzésre van kilátás, a Kecskemét erős hazai pályán, de azért bízom benne, hogy mi nyerünk. Remélem, hogy a szurkolók is élvezni fogják a találkozót.

KTE-Duna Aszfalt – JP AUTO-JKSE
Férfi kosárlabda NB I. A, 20. forduló
2019. 03. 01. péntek, 18.00 óra
Vezeti: Cziffra, Pozsonyi, Balogh

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés