kesport.hu

Könnyedén nyert idegenben a HÉP-RÖPKE SE csapata

Március első napján Szegedre látogatott a HÉP-RÖPKE SE, ahol kiváló játékkal múlta felül a hazai csapatot 3:0-ra.

Az első szettet 25:19-re nyerte meg a kecskeméti csapat. A második játszmában kiélezettebb volt a mérkőzés, de ezt is behúzta a RÖPKE 25:17-re. Az utolsó felvonást egy sima játszmában megnyerték a kecskeméti lányok 25:14-re. 

Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzője eképpen értékelte az összecsapást: – Először is gratulálni szeretnék a lányoknak, hiszen nagyon szépen játszottak. Úgy gondolom nagyon értékes győzelmet arattunk. Kiélezett helyzetekben volt tartás a lányokban, elsősorban a második szettben kellett nagyon küzdeni, de sikerült itt is megállítani a szegedi csapatot. A szerváink nagyon jók voltak, a támadásaink határozottak voltak, a mezőny munkánk is nagyon jó volt, ezeknek köszönhetően sikerült megnyerni a mérkőzést és az egész meccs alatt koncentráltak voltunk. 

A lányok nagyon várták ezt az összecsapást. A szegediek viszont nagyon fenték ránk a fogukat és megakartak verni minket, ez azonban nem sikerült és fölényes győzelmet arattunk a szegedi csapat felett – tette hozzá Kása Róbert a HÉP-RÖPKE SE másodedzője. 

Kökény Petra a kecskeméti csapat játékosa így vélekedett a mérkőzésről: – Összességében az elejétől a végéig nagyon együtt volt a csapat, alig-alig volt hullámvölgy a játékunkban és végig kezünkben tudtunk tartani a meccset. Nagyon összeszedetten és fegyelmezetten játszottunk, örülök ennek a sima győzelemnek. 

Szett arányok: 19:25; 17:25; 14:25. 

A következő mérkőzését szintén idegenben játssza a HÉP-RÖPKE SE csapata március 8-án 19 órai kezdettel a Kispest SE csapata ellen. 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés