kesport.hu

KTE LA: Bravúros sikerek az élvonalban, győzelemmel rajtolt az U13 és az U12

A KTE LA korosztályos csapatai kivétel nélkül bajnoki meccseket játszottak hétvégén, a sláger párosítás ezúttal a KTE – Vidi volt. Az U16 közel 5 hónap után kapott ki újra, vereséget szenvedett az U17 és az U19 is, az U15 viszont megverte a tavalyi bajnokot az élvonalban, ráadásul az U14 is itthon tartotta a pontokat. Elindult a régiós bajnokság is Hódmezővásárhelyen, ahonnan minden pontot elhoztak a kecskeméti fiatalok. 

U19: KTE LA – MOL Vidi FC 1-3 (0-2)

U19 II. osztály, 17. forduló

KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Drabik, Szász – Daróczi (Treiber 46.), Sallai (Kemenczés 58.), Kovács P. – Richter, Szalai, Szőke (Faragó 46.).

Gól: Kovács P. (68.) ill. Gyürki (13., 86.), Tamás (39.)

Csordás Csaba: Az első félidőben picit megilletődötten játszottunk, 2 gólt is rúgott ennek köszönhetően ellenfelünk. A másodikra rendeztük a sorokat, jól szálltak be a cserék, a teljesítményünk is jobb lett. Helyzeteink voltak, kapufát lőttünk, majd sikerült szépíteni is. Nyomás alá tudtuk helyezni ekkor már a Vidit, én úgy éreztem, hogy az egyenlítés is bennünk van, de sajnos egy gyermeteg hibánk után eldőlt a meccs. 

U17: MOL Vidi FC – KTE LA 2-0 (1-0)

U17 II. osztály, 17. forduló

KTE: Berta – Kovács (Edmilson 64.), Treiber, Ugrai – Barkóczi, Kasztel, Busa, Récsei – Fekete (Bessenyei 72.) – Szalai, Faragó.

Gól: Jánó (13.), Koppermann (69.)

Király Dávid: Jól működő letámadásunk ellenére nem tudtunk hatékonyak lenni, mivel a támadó harmadban rendre rossz döntéseket hoztunk, így igazán nagy lehetőséget nem tudtunk kialakítani. A jövőben ezen a terén kell előre kell lépnünk.

U16: MOL Vidi FC – KTE LA 3-1 (3-1)

U16 II. osztály, 17. forduló

KTE: Cseh – Gulyás (Bellák 60.), Kuchta, Bányai, Vörös – Győrfi (Földi 46.), Hatvani, Csúri – Nagy, Bodor Z., Major.

Gól: Kövesdi (34.), Zsédely (36.), Bozai (41.) ill. Csúri (2.)

Széchenyi Márton: Október eleje óta először veszítettünk pontokat. A legutóbbi kilenc tétmérkőzésen 27 pontot szereztünk, ami hibátlan teljesítmény. Idegenben egészen idáig veretlenek maradtunk, így bárki, aki a vereségről beszélne, rossz úton jár. Nekünk hétfőn csak gratulálni kell egymásnak, hogy pár nap híján 5 hónapig mindig mosolyt sikerült csalni a szülők, a kilátogatók, vagy éppen egymás arcára. Természetesen tanulnunk kell a hétvégéből, de hétfőtől csak a hozzánk látogató Kaposvár érdekel. Remek sorozat volt, amit szombaton újra kezdhetünk!

U15: KTE LA – MOL Vidi FC 1-0 (0-0)

U15 I. osztály, 17. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Szél, Horváth, Szamosi – Heidrich (Lisku 73.) – Barkóczi, Kovács Á. (Molnár 21.), Szalai (Gyarmati 46.), Lengyel – Goretich.

Gól: Gyarmati (73.)

Lóczi Péter: Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, a tavalyi bajnokot sikerült legyőzniük. A Vidi végig uralta a meccset, jobban játszott nálunk, de fegyelmezett és szervezett védekezéssel, illetve egy kis szerencsével itthon tartottuk a három pontot. Játékfelépítésben és szervezésben javulnunk kell, de ez a siker önbizalmat adhat mindenkinek!

U14: KTE LA – MOL Vidi FC 2-1 (0-0)

U14 I. osztály, 17. forduló

KTE: Radnóti – Benke, Nagy K., Kónya, Ruzsa – Erhardt, Majoros – Bálint, Átrok (Balla 71.), Fekete (László 78.) – Vincze (Gondi 53.).

Gól: Majoros (55., 62.) ill. Zelizi (56.)

Csima Gyula: Sokkal jobban sikerült ez a meccs számunkra, mint legutóbb az Újpest elleni. Bizonyos játékhelyzetekben még egy picit lassúak vagyunk, ezeken kell javítani. Külön örülök annak, hogy 1-1 után sem estünk össze, rá tudtunk erősíteni a játékunkra. Nagyon fontos két meccs jön most számunkra, ezeken szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

U13: Hódmezővásárhely – KTE LA 1-2 (1-1)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 14. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Balis, Jócsák, Visinka – Fodor, Tóth B. – Petényi, Balla, Tóth L. – Pusztai.

Cserék: Szabados, Mányoki, Faragó, Gyapjas, Horváth.

Gól: Benczik (4.) ill. Balla (26.), Balis (60.)

Bódi Attila: Nagyon nehéz mérkőzést sikerült megnyernünk, egy utolsó percben szerzett szabadrúgás góllal. Az első félidőben még nem játszottunk igazán jól, de nagy szívvel küzdöttünk, a másodikban viszont megérdemelten fordítottunk! Igazi csapat voltunk, több jó egyéni teljesítménnyel.

U12: Hódmezővásárhely – KTE LA 0-5 (0-2)

U12 I osztály, Dél-Kelet, 14. forduló

KTE: Bogdán – Kovács, Losonczi, Gál – Major, Sódar, Terbe, Lőrincz – Nagy B.

Cserék: Csizmadia D., Csizmadia L., Doktor, Koncz.

Gól: Nagy B. (22., 23.), Csizmadia D. (36.), Sódar (43.), Lőrincz (46.)

Dócs Dániel: Nagyon vártuk már az első bajnoki meccset a fiúkkal. Tavaly 2-2-es döntetlent játszottunk ellenfelünkkel, viszont azóta nagyon sokat fejlődtünk, így vizsgaként tekinthettem a mérkőzésre, hogy hol is tartunk. Egész héten a labdakihozatalokat gyakoroltuk, amiből ezen a meccsen kevés volt, ez köszönhető a védekezésünknek, letámadásunknak. Rengeteg labdát szereztünk a támadó és középső harmadban. Az első kicsit nehezen érkezett meg, ez köszönhető volt az ellenfél kapusának is, aki többször bravúrral védett. Az egész csapat kreatívan, bátran játszott, a letámadások is jól sikerültek, az első 15 percben a labdajáratás lassabb volt, ezen mindenképpen változtatunk a folytatásban.

(kteakademia.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés