kesport.hu

A 13 éves Bíró Marcell nyerte a “Tenisz-függők” Kupát – képekkel

Kecskeméten a Széktói teniszpályán ismét megrendezték a “Tenisz-függők” Kupát. 

A versenyre 15 férfi teniszező kapott meghívást. A mezőny igen változatos volt. A junior-, szenior,- valamint a közép korosztály képviseltette magát a versenyen.

Három fiatal versenyző is kapott meghívást, Bíró Marcell, Tai Sei (japán) és Czingráber Márk. A legidősebb versenyző pedig Bakonyi Levente volt. Sorsolás alapján 5 fős csoportok kerültek kialakításra. Nagyon színvonalas, küzdelmes mérkőzések voltak, bár az eredmények nem mindig ezt mutatták. Végül kialakult az elődöntősök köre. Az első elődöntőt Bíró Marcell játszotta Vágó Áron ellen. Az eredmény 6:3 Marci javára.

A másik ágról elődöntős lett Szentkirályi Csaba – Lovas Szilárd. Csaba 6:3-ra győzött. Így a döntőt a 13 éves Bíró Marcell és a nagyon rutinos versenyező, Szentkirályi Csaba játszotta. Marci nem remegett meg a döntőben sem, és nem is látszott rajta fáradtság. Magabiztosan hozta az adogatásait, és vette el ellenfelétől a gémeket. A végeredmény: 6:1-es győzelemmel Bíró Marcell megnyerte a CALIVITA “Tenisz-függők” versenyét.

Ezzel az eredménnyel elmondhatjuk, hogy Bíró Marcell személyében megérkezett az utánpótlás Kecskemétre. Marci megérdemelten győzött. Csoportjában legyőzte Thurzó Palit, Szebellédi Zolit, Igert Andrást, és a 17 éves Tai Seit is.

Végeredmény:

1. Bíró Marcell
2. Szentkirályi Csaba
3. Lovas Szilárd
4. dr. Vágó Áron

A különleges szép serlegeket, melyet a CALIVITA biztosított a versenyre, Kovács István és Nino Joel adta át.

A jól sikerült nap végén, Nino Joel, mexikói vacsorával látta vendégül a versenyzőket.

Összességében elmondható, hogy egy nagyon jól sikerült, színvonala verseny került megrendezés, amelyért sok köszönet a szervezőnek, Nino Joelnek.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

(Szöveg, fotók: Bebők Márta)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés