kesport.hu

A TF-et fogadja péntek este a KTE-Duna Aszfalt

Pénteken újra hazai pályán szerepel majd a KTE-Duna Aszfalt, a magyar bajnokság huszonegyedik fordulójában az újonc, s egyben a tabella utolsó helyén álló Serco-TF-Budapestet látja vendégül a Messzi István Sportcsarnokban, 18:00-kor.

Számunkra nincs könnyű mérkőzés – vélekedett Wittmann Krisztián, a KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya. – A TF újonc és utolsó a bajnokságban, mindezek ellenére egy szervezett csapat. Amikor legutóbb idegenben szerepelt, legyőzte a Pécset egy ponttal, abszolút komolyan kell vennünk a pénteki találkozót. Úgy gondolom, hogy minden mérkőzésen csak saját magunkat tudjuk megverni, mostanában ez sűrűn sikerült. Bízom benne, hogy hazai pályán, a saját közönségünk előtt megfelelően tudunk játszani és sikerül nyernünk.

Javulni kell az előző meccshez képest.

Számunkra nincs kötelező győzelem, pláne amiatt, hogy sokszor nem játszunk olyan jól, ahogy kellene. Persze hazai pályán egyértelműen mi számítunk esélyesnek. Ha tanulunk az előző meccsünkből és kijavítjuk a hibákat, akkor nyerni fogunk, ha nem, nagyon nehéz dolgunk lesz.

Sűrű a program márciusban, szerdán például már újabb bajnoki vár a csapatra, de Wittmann Krisztián szerint ez a csapat hasznára válhat.

Úgy érzem, számunkra jobb, ha sűrűn vannak a mérkőzések. Minél többet játszunk együtt éles helyzetekben, annál jobbak leszünk. Tavaly jól jöttünk ki a szoros mezőnyből, hiszen ötödikek lettünk, nagyon reméljük, hogy idén is minél előrébb tudunk végezni. Az előző szezonbeli szereplést megismételni nem lesz egyszerű, mi több, még nagyobb bravúr lenne, ha odaérnénk a felsőházba.

KTE-Duna Aszfalt – Serco-TF-Budapest

Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00

Játékvezetők: Földházi Tamás, Rácz Zsolt, Mészáros Balázs dr. (Hartyáni Zsolt)

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés