kesport.hu

Kikapott a Kispest elleni rangadón a Röpke SE

A második helyet birtokló Röpke SE látogatott péntek este a dobogó harmadik fokán állomásozó Kispest otthonába, egy nem várt fordulat és a sok pontatlanság végül a fővárosiak malmára hajtotta a vizet, 3:0 arányban a kispestiek nyerték a rangadót.

A hazai csapat határozottan, keményen szervált, hatékonyabban támadott, míg a hírös városiak több hibát is vétettek védekezésben, valamint nyitásfogadásban is alulmaradtak ellenfelükkel szemben, ennek köszönhetően a fővárosiak 25:18 arányban behúzták az első szettet.

A második etapban feljavult a Röpke mezőnyjátéka, illetve sáncok tekintetében is javuló tendenciát mutattak a kecskemétiek. Végig fej-fej mellett haladt a két együttes, de az utolsó pontoknál koncentráltabb volt a Kispest, így a második szettet is magukénak tudhatták,  25:23.

A harmadik játékrészben végig vezetett a hírös városi alakulat, de a szett végére elfáradtak, így fordítani tudott a Kispest, 25:23.

Csala Bernát, a Röpke SE vezetőedzője: – Sajnos Kökény Petra, csapatunk egyik alapembere nem tudta vállalni a játékot, így teljesen meg kellett változtatni az alapfelállást. Nyitásfogadásban pontatlanok voltunk, valamint alapjátékban is van még hova fejlődnünk.

Kispest SE-Röpke SE 3:0 (25:18, 25:23, 25:23)

(A mérkőzésről Szarvas ZSombor tudósított. Fotó: Tóth Csaba / kesport.hu archív)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés