kesport.hu

Futsal: első győzelmére tör a felsőházban a ScoreGoal

A ScoreGoal a Felső-Ház első mérkőzésén letudta a “nehezét”, hiszen Koós Károly tanítványai a Fradival csaptak össze az Elek Gyula Arénában. Ugyan az első félidő alapján volt sansza a Kecskemétnek, végül papírforma FTC-győzelem született (6-1); kétségkívül a tabella éllovasa volt a kék oroszlánok legnehezebb ellenfele.

A ScoreGoal deklaráltan a dobogót célozza, így a következő kilenc fordulóban (is) elszántan, a győzelem reményében lép parkettre. Hétfőn 20.00 órakor a Gyöngyös alakulata érkezik a Messzi István Sportcsarnokba, és minden bizonnyal nem csalódnak majd a kilátogatók, hiszen az első fordulóban a mátraaljai gárda is betlizett (Gyöngyös – Újpest FC 1-6), így Kecskeméten igyekeznek majd kiköszörülni a csorbát. Noha a találkozó egyértelmű esélyese a ScoreGoal, Dobosi Zsolték komoly ellenállásra számíthatnak a hétfő esti találkozón.

Dobosi Zsolt, a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapatkapitánya latolgatta az esélyeket: – Mindenképpen szeretnénk megnyerni a mérkőzést, de rendkívül parázs meccsre számítok, hiszen a Gyöngyös és mi is buktunk az első felsőházi fordulóban, és biztos vagyok benne, hogy soros ellenfelünk mindent megtesz annak érdekében, hogy három ponttal távozzon Kecskemétről. Bízom a csapatunkban, hiszem, hogy győzni tudunk a Gyöngyös ellen is; nagyon ránkfér, hogy itthon tartsuk a pontokat!

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Energia SC Gyöngyös
Férfi futsal NB II. Keleti-csoport, Felső-Ház, 2. forduló
2019. március 11. hétfő, 20.00 óra
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Borbás, Kakuk

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés