kesport.hu

Győzött a Röpke SE Miskolcon

Tóth Csaba / kesport.hu archív

Meggyőző fölénnyel, 3:0-ra nyertek a kecskeméti röplabdás lányok az MVSC-MVSI csapatával szemben. 

Legutóbb a HÉP-RÖPKE SE fogadta hazai pályán a miskolci csapatot, akkor is akárcsak a szombati  idegenbeli mérkőzésen 3:0-os arányban kerekedett felül a kecskeméti csapat ellenfelén. 

Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzőjének értékelése a mérkőzésről:

Előzményeként megszeretném jegyezni, hogy nem teljes kerettel tudtunk utazni Miskolcra különböző okokból, ennek ellenére nagyon jól, fegyelmezetten játszottunk. Akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak ők most játékszerephez jutottak és bebizonyították, hogy ebben a helyzetben is nagyon jól tudnak játszani. A szerváink jók voltak, az ellenfélnek ezzel meggyűlt a baja, ezáltal kiszámíthatóbbá vált a játékuk, a védekezésre jobban fel tudtunk készülni, a sáncunk jól összeállt, így ebben a játékelemben is hozzá tudtunk tenni a győzelmünkhöz. Végig uraltuk a mérkőzést, persze ehhez kellett az, hogy a lányok összpontosítsanak. Tegnap (pénteken) egy rangadót játszottunk, ahol sajnos alulmaradtunk, de ez nem látszódott meg a teljesítményünkön, ezért külön dicséretet érdemelnek. Gratulálok a lányoknak, nagyon szép játékot mutattak az egész mérkőzés alatt. 

A mai mérkőzésen az elejétől fogva koncentráltan játszottuk a játékunkat. Az első játszmában végig tudtunk dominálni, ami meg is mutatkozik az eredményen. A második szettet nagyon jó nyitásokkal tudtuk kezdeni. A csapat összhangjának és precizitásának köszönhetően a második játszmát is fölényesen meg tudtuk nyerni. Az utolsó szettben is stabilan kezdtünk, azonban a szett végére a miskolci csapat le tudta küzdeni a ponthátrányát és egy izgalmas végjátékot játszottunk. Nagyon örülök annak, hogy magabiztos győzelmet tudtunk aratni idegenben annak ellenére, hogy messzire utaztunk és nem a teljes kezdő kerettel álltunk fel a mérkőzésen” – nyilatkozta a HÉP RÖPKE SE játékosa, Réczi Tünde.

Szett arányok: 11:25; 10:25; 19:25. 

A következő HÉP-RÖPKE SE mérkőzésre szintén idegenben kerül sor 2019 március 23-án, szombaton 15 órai kezdettel. A kecskeméti csapat ekkor a tabella élén álló DSZC-Eötvös DSE csapatával méri össze erejét.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés