kesport.hu

Megye II.: Nem sikerült legyőzni a Lakiteleket

A KLC megye II-es csapata vasárnap a Lakitelek ellen kezdte meg a tavaszi szezont. Bende Csaba mindenképpen nehéz meccsre számított, és ez be is igazolódott, a lelkes és harcos Lakitelek három ponttal távozhatott.

Gyors gólváltással indult a találkozó, egy védelmi megingást rögtön kihasznált a Lakitelek, Győri révén már a 7. percben előnyhöz jutottak. Lélektani szempontból fontos volt, hogy gyorsan egalizálni tudtunk, egy szöglet utáni lepattanót Zsoldos váltott gólra. Sajnos nem kellett sokat várni a vendégek második góljára, Huber volt eredményes szabadrúgásból, így előnnyel mehetett szünetre a Lakitelek. Bár igyekeztünk ismét egyenlíteni, megint a vendégek tudtak a kapuba találni, egy kapu előtt kavarodás során Farkas eszmélt a leggyorsabban. Ezt követően létszámhátrányba is kerültünk, Módra sárgult ki, a hajrában ráadásul Csordás is a kiállítás sorsára jutott, így nem volt esélyünk visszakapaszkodni.

Kecskeméti LC – Lakiteleki TE 1-3 (1-2)

Megye II. észak, 16. forduló

KLC: Meggyes – Kőrös, Keresztes (Csordás 22.), Módra, Horváth – Pusztai (Bozsik 63.), Péntek (Dócs 63.), Zsoldos, Szűcs – Major, Szabovik (Kovács M. 46.).

Lakitelek: Balla – Kovács J., Seres, Sáfár, Győri, Rózsa (Farkas N. 56.), Erős (Kovács L. 87.), Subicz (Hencz 49.), Hiber, Farkas M. (Hojsza 78.), Tamásy.

Gól: Zsoldos (10.) ill. Győri (7.), Huber (16.), Farkas M. (56.)

Kiállítva: Módra (65.), Csordás (84.)

Bende Csaba: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de végül főleg magunknak köszönhetjük azt, hogy nem szereztünk pontot. Sok gólt kaptunk a felkészülési meccseinken, most az első 20 percben is hibát hibára halmoztunk hátul. Váltottunk, feljavultunk, több nagy helyzetünk és kapufáink is voltak, de a kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Összességében én azt láttam, hogy idejött egy csapat, mely sokkal keményebb volt. Ütköztek, ha kellett csúsztak, másztak, harcoltak a győzelemért. Ehhez most nem tudtunk felnőni, ha ebben nem fejlődünk, akkor esélyünk sem lesz megtartani a pozíciónkat.

U19: Mercedes-KLC – Lakitelek 3-0 (2-0)

Megye II. észak U19, 16. forduló

KLC: Erdélyi- Vinczellér (Fehér D. 63.), Szalkai, Récsei, Bárány (Fehér T. 69.) – Kovács D., Mányoki (Rácz 86.) – Kovács L., Masir (Fürj 81.), Bálint – Kovács G. (Keresztes 46.)

Gól: Bálint (4.), Bárány (25.), Keresztes (57.)

Pap Szabolcs: – Egy jó képességű, kulturált focit játszó Lakiteleket győztünk le, véleményem szerint megérdemelten. A helyzetkihasználást leszámítva megfelelő volt a mérkőzés egésze, de ezen még javítani kell a következő hetekben. Két játékost külön ki kell emelnem hétvégi teljesítményük miatt: Récsei Marci és Bálint Attila végig kitűntek a mezőnyből.

A Kecskeméti LC szombaton 15:00-kor Pálmonostorán folytatja a bajnokságot.

(kecskemetilc.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés