kesport.hu

Parázs meccsen ikszelt a Scoregoal

A Gyöngyössel csapott össze a Scoregoal hétfőn este, a rájátszás második fordulójában. Helyzeteik alapján simán nyerhettek volna a hírös városiak, de a vendégek portása remek napot fogott ki, így a Gyöngyösnek kedvezőbb eredmény, 3-3-as döntetlen született.

Deák óriási helyzetével kezdődött a találkozó, amit Rutai elé ütött a hálóőr, a hazaiak negyvennégyese egyből vissza is küldte a játékszert, de lövése a kapufán csattant. A hírös városiak nagy nyomás alatt tartották a Gyöngyöst, aminek meg is lett az eredménye, Rutai centerezését Sallai passzolta az üres kapuba, 1-0. Nem sokkal ezután jött az egyenlítés, Berkes adott tanári passzt sarokkal, amit Gulyás a bal felsőbe lőtt, 1-1. Ezután kétszer is kishíján mattolták Baloghot; előbb Dobosi, majd Márk ziccerét hárította a vendégek hálóőre. Pár percre rá Marozsi oldott meg tanítanivalóan egy helyzetet, de pörgetése a kapufát találta el. Sokáig kellett várni az újabb gólra, egy védelmi hibát követően Bartha volt eredményes, 1-2. Koós Károly kért időt, hogy rendezze sorait a Kecskemét. Marozsinak érett már a gól, csapata egyik legjobbja volt, egy óriási bombát küldött a kapu jobb oldalába, 2-2. Nem sokáig örülhettek a hírös városiak, a félidő végén Bencsik ziccerével újfent átvette a vezetést a Gyöngyös, 2-3.

A második etap is Deák helyzetével kezdődött, de a kapus bravúrral hárított. Tíz percet kellett várni egy újabb komoly lehetőségre, ezúttal Rutai kísérletét védte lábbal a gyöngyösi portás. Ezután a folyamatos hírös városi rohamoknak meglett a gyümölcse, Deák passzát Kovács értékesítette egy csukafejes formájában, 3-3. Nem sok hiányzott a Scoregoal vezető góljához, Marsa forgatta be emberét, majd egy finom mozdulattal elhúzta a kapus mellett, de kisodródva már csak a kapufát tudta eltalálni. Deák eldönthette volna a meccset de a lábában maradt, az üres kapu mellé passzolta a játékszert. A kontrából büntetőt rúghatott Csoszánszki, de Tombácz idegei kötélből voltakk, így megfogta a próbálkozást.

Koós Károly, a ScoreGoal vezetőedzője: – Egyik szemem sír a másik nevet, ugyanis támadásban extra teljesítményt nyújtottunk, azonban a helyzetkihasználásunk csapnivaló volt. Ennek köszönhető, hogy az ellenfelünk vissza tudott jönni a meccsbe, majd a vezetést is átvette. A második félidőben nem kaptunk gólt, amiért dicséret illeti a csapatot, azonban a helyzetkihasználásunk erre az etapra sem javult fel, ennek köszönhető, hogy döntetlen lett a vége.

Scoregoal Kecskeméti FC – Energia SC Gyöngyös 3 – 3 (2 – 3)

Gólszerzők Sallai (3.), Marozsi (19.), Kovács (32.) ill. Gulyás (5.), Bartha (16.), Bencsik (19.)

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított. Fotó: Tóth Csaba / kesport.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés