kesport.hu

KTE LA: Fordulatos meccsek a Kaposvárral

A KTE akadémistái ezen a hétvégén 6 korosztályban játszottak tétmeccseket, az U19 szabadnapos volt. A Kaposvár ellen két-két győzelem, illetve vereség volt a mérleg, míg a Cegléd ellen csak az U13 tudott pontot szerezni ezúttal. 

U17: KTE LA – Kaposvár 1-3 (1-2)

U17 II. osztály, 18. forduló

KTE: Bodor B. – Kovács, Treiber, Ugrai – Barkóczi (Edmilson 54.), Kasztel, Busa, Récsei (Faragó 46.) – Fekete – Bessenyei (Szalai 54.), Szedmák.

Gól: Fekete (34.) ill. Barkóczi (8. – öngól), Ángyán (43.), Orsós (84.)

Széchenyi Márton: – Nagyon furcsa mérkőzés volt, mert végig benne volt a levegőben a pontszerzés, ami végül nem sikerült. Voltak nagyon jó periódusaink, amikor több helyzetet is sikerült kidolgoznunk, ám értékesíteni nem sikerült ezeket. Ennek alapján nem érdemeltünk pontot, mert a helyzetek senkit sem érdekelnek, ha nem sikerül góllal befejezni azokat. Sokkal több minőségi munka kell a támadó szekcióban.

U16: KTE LA – Kaposvár 1-0 (0-0)

U16 II. osztály, 18. forduló

KTE: Cseh – Dénes, Kuchta, Bányai, Vörös – Hatvani – Nagy, Bellák, Csúri (Gulyás 85.), Major (Győrfi 76.) – Bodor Z.

Gól: Nagy (57.)

Széchenyi Márton: – Küzdelmes mérkőzésen vagyunk, az első félidőt nagyon gyorsan el kell felejteni. A szünetben sikerült rendezni a sorokat a fejekben, összességében megérdemelt győzelmet könyvelhettünk el. Hurrá hangulatra nincs okunk, de megküzdöttünk a három pontért.

U15: Kaposvár – KTE LA 3-2 (0-2)

U15 I. osztály, 17. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Szél, Horváth, Szamosi – Heidrich – Barkóczi, Goretich, Kovács Á., Molnár – Lengyel.

Gól: Keszi (68.), Horváth (76. – öngól), Farkas (78.) ill. Lengyel (6.), Szamosi (22.)

Lóczi Péter: – Agyonnyert meccset buktunk el, számomra érthetetlen módon. Végig irányítottuk a mérkőzést, számtalan helyzet maradt ki, kapufákat is lőttünk, illetve 2-0-nál büntetőt is hibáztunk. Az utolsó 10 percre kiengedtünk, a nagyon lelkes hazai csapat hibáinkat kihasználva fordított is. Meg kell tanulnunk jobban koncentrálni, végig meccsben maradni, mert idén már második alkalommal járunk így! 

U14: Kaposvár – KTE LA 1-4 (0-2)

U14 I. osztály, 17. forduló

KTE: Radnóti – Benke, Nagy, Kónya, Ruzsa – Bálint (László 54.), Erhardt (Vincze 44.), Gondi, Fekete (Baranyi 70.) – Átrok – Majoros.

Gól: Pintér (45.) ill. Fekete (15.), Gondi (33.), Vincze (48.), Átrok (80.)

Csima Gyula: – Fontos meccset tudtunk megnyerni. Nagyon jó érzés volt bemenni az öltözőbe, mert mindenki mosolygott, mindenki vidám volt. Lehet, hogy fogunk még sírni is, de jó alapot raktunk le most.

U13: KTE LA – Cegléd 0-0 (0-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 15. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Tóth B., Jócsák, Gyapjas – Hajnal, Fodor, Mányoki – Balla, Pusztai, Tóth L.

Csere: Polyák, Szabados, Balis, Horváth, Faragó, Petényi.

Bódi Attila: – Nagyon egyoldalú mérkőzés volt. A Ceglédnek egyetlen kapura lövése sem volt, nagyon jól reagáltunk a labdavesztések után, gyorsan visszaszereztük a labdát. Szinte semmi lehetőséget nem adtunk az ellenfélnek a támadásokra. Sajnos mi sem voltunk igazán veszélyesek az ő kapujukra, a fölényünk meddő volt, nem tudtunk élni a kevés lehetőségünkkel.

U12: KTE LA – Cegléd 1-5 (0-1)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 15. forduló

KTE: Móczó – Bodnár, Kovács, Gál, Lőrincz – Sódar, Losonczi, Terbe – Nagy B.

Csere: Csizmadia L., Csizmadia D., Doktor, Koncz, Major.

Gól: Békési (44. – öngól) ill. Nagy Á. (28.), Paskó (38.), Konrád (47., 58.), Velkey (59.)

Dócs Dániel: – A második Ceglédet fogadtuk, akiket két héttel ezelőtt edzőmeccsen már legyőztünk. Az edzésmunkánk a héten jó volt, így esélyesnek is esélyesebbnek is éreztem magunkat. Vasárnapra valami történt, mert az első perctől lapos volt a csapat. Akadtak gyengébb teljesítmények, hiába dolgoztunk ki helyzeteket is, mégis ellenfelünk ment előnnyel a szünetre. A szünetben minden cserémet kihasználtam, néhányan jól, néhányan kevésbé jól szálltak be. Bár 2-0 után még szépítettünk, gyorsan kaptuk a harmadik gólt, ami után összeestünk, így nem volt már esélyünk visszajönni. Ez volt az eddigi legnagyobb vereségünk, abban viszont biztos vagyok, hogy ilyen nem fog többet előfordulni. Sorozatban 6 győzelem, 25 rúgott és 5 kapott gól volt a mérlegünk, erre az útra kell visszatérnünk.  

(kteakademia.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés