kesport.hu

Végletekig kiélezett meccsen szenvedett vereséget a KKC

A PINKK-hez látogatott a KKC szerda délután. Remekül kezdtek a vendégek, de végül a hazaiak – küzdeni akarásuknak hála – visszahozták a sírból, majd megnyerték az összecsapást.

Tasi középtávolijával kezdte meg a pontgyártást a KKC, ezt még ki tudta egyenlíteni a PINKK, de ezután beindult a kecskeméti henger es Burján L. vezérletével tizenhétpontos előnnyel fejezték be az első negyedet a hírös városiak, 8-25.

A második játékrészben elkezdtek ébredezni a pécsiek, fokozatosan megkezdték a felzárkózást, de hiába nyerték meg ezt az etapot, még mindig a Kecskemét vezetett tizenkettővel, 30-42.

A harmadik etap elején visszavette a kezdeményezést a vendég együttes és ennek köszönhetően már húsz pont éktelenkedett a két csapat között, 32-52. Ekkor azonban újra feltámadt a PINKK, és tizenkettőre zárkóztak a negyed végére, 48-60.

A negyedik felvonásban jött a csattanó. Remek kontráiknak köszönhetően sikerült egyenlíteni a hazaiaknak, 67-67. Ezután folyamatos pontváltások következtek, egészen az utolsó pillanatig kiélezett csata folyt a felek között. A meccset végül Szücs utolsó másodpercekben bedobott ziccere döntötte el, 76-74.

Kónya Levente (KKC): – Remekül kezdtük a meccset, az első félidőben jobban kosárlabdáztunk ellenfelünknél. A második játékrészben átvettük a PINKK stílusát, ami egyáltalán nem feküdt nekünk. Ez végül a vesztünket okozta.

PINKK SE – Kecskeméti KC 76-74 (8-25, 22-17, 18-18, 28-14)

Kecskeméti pontszerzők: Kurtz 17/9, Buzánczky 2, Fekete 4, Burján L. 26/12, Schlégl 11/9, Csomor 2, Tasi 8, Burján B. 4.

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés