kesport.hu

„Kézilabda maratonba” kezd a KNKSE ifi csapata

Szerdán este a Csepel DSE ellen szenvedett vereséget itthon A KNKSE ifjúsági csapata. Kerékgyártó Zsolt edző szerint komoly lehetőséget szalasztott el a csapat, a mérkőzés után a következőket mondta a klub hivatalos honlapján:

Szerda este megkezdődött egy kilenc napos kézilabda maraton a csapat életében. 5 meccset játszunk ezalatt az idő alatt.

Sajnos az első mérkőzésen nem sikerült beváltani az előzetes reményeket. Hazai pályán, becsületes küzdelemben, de rossz játékkal vereséget szenvedtünk a hozzánk hasonló játékerőt képviselő Csepel csapata ellen.

Nehezen lendültünk bele, de pár perc után kiegyenlítetté tettük a játékot. Fej-fej mellett haladtak a csapatok a szünetig, döntetlennel fordultunk.

A második félidő közepe táján négy gólos előnyre tettünk szert, de nem tudtuk megtartani. Sajnos az egész összecsapáson jellemző volt ránk a pontatlanság, ami ki nem kényszerített hibákban és rossz döntések sorában mutatkozott meg. Persze az sem segített, hogy a második félidő felét emberhátrányban játszottuk végig, néhány könnyű síppal befújt kiállítás miatt, de nem ezen múlt.

Nagy lehetőséget szalasztottunk el, de nincs idő lógatni a fejünket, vasárnap rangadó jön a megyei bajnokságban, Kalocsán.

Végeredmény:

Kecskeméti NKSE – Csepel DSE 29:31 (17:17)

(kecskemetinkse.net)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés