kesport.hu

Alulmaradt a rájátszás rangadóján a HÉP-RÖPKE SE

kesport.hu archív

Debrecenbe látogatott a HÉP-RÖPKE SE csapata, hogy összemérje erejét a DSZC EÖTVÖS DSE csapatával. A rangadóval felérő mérkőzést végül 3:1-es szett arányban a debreceni csapat nyerte meg. 

A DSZC Eötvös DSE ezzel a diadallal továbbra is uralja a bajnokságot az NBII-es Keleti csoport rájátszásában.

Az első szettben nagyon jól kezdtünk, együtt haladt a két együttes és a játszma végén szépen be tudtuk fejezni a támadásainka t, ennek köszönhetően megnyertük az első szettet. A második felvonás elején magához tért a hazai csapat és a pontos szerváikkal meggyűlt a bajunk. A harmadik szett nagyon szoros volt, ott egészen 19:19-ig szépen tartottuk magunkat. Sajnos a támadások során sokat hibáztunk, ennek köszönhetően elvesztettük a harmadik játszmát. Összességében jól szervált az ellenfél, a támadásainkat sajnos nem tudtuk hatékonyan befejezni” – nyilatkozta Csala Bernát, a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzője. 

Hemmert Kíra, a HÉP-RÖPKE SE csapatkapitánya ekképpen értékelte a mérkőzést: 

Nagyon hullámzó játékot mutattunk, nem voltunk elég pontosak, precízek a mérkőzés során. Igyekeztünk, nagyon szerettünk volna nyerni, de úgy érzem rágörcsöltünk egy kicsit, ezért nem ment úgy a játék. Külön szeretném kiemelni a két centerünk munkáját. Fantasztikus blokkokat hozott a csapatnak Kenderes Dóri. Pádár Adri egy kiváló szériát hozott össze, mikor is több ponton keresztül nem jött át a hálón a labda. Az ellenfélnek gratulálok a mérkőzéshez.

Szett eredmények: 20:25; 25:12; 25:17; 25:19. 

A következő HÉP-RÖPKE SE bajnoki mérkőzésre 2019. március 31-én kerül sor 18 órai kezdettel, ezúttal hazai pályán méretteti meg magát a kecskeméti csapat a Kispest SE gárdájával szemben. 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés