kesport.hu

Hátrányból felállva győzött a ScoreGoal U18

A Kincsem Lovaspark SE csapatát fogadta hazai környezetben a Scoregoal ificsapata, és úgy tűnt, hogy az első 5 percben “bent ragadt a vonat” az állomáson. A vendégek gyors kontrái, mint kés a vajban találtak utat Nagy Dávid kapujáig, és hamar 0-3-at mutatott az eredményjelző. A hazaiak próbálkoztak becsülettel, de vagy az ellenfél kapusa védett nagyszerűen, vagy centikkel tévesztettek célt a kapura lövéssel. 

Pécsi Attila két gyors góllal kozmetikázta az eredményt, visszahozva övéit a mérkőzésbe. Szalai József is betalált egy szép támadást követően, és innen már csak egy csapat volt a pályán. A félidő vége előtt újfent Pécsi sziporkázott, amivel a hazaiak át is vették a vezetést. (4-3).

A második félidő is rosszul kezdődött kecskeméti szempontból, hiszen egy eladott labdát értékesítettek a tápiószentmártoniak, és máris újra nyílt lett a meccs. Az egyre jobban fáradó vendégek nem tudták tartani a tempót a hazaiakkal, és Bashiri Arian játékszervezése mellett végre elkezdtek játszani a kecskemétiek. A nagy kedvvel focizó Pécsi lövésével újra magához ragadta a kezdeményezést a hírös városi fiatal gárda, majd Szalai – nemcsak a nagypályás válogatottban szórják ilyen néven a gólokat – is beperdített egy szabad labdát és máris 6-4 volt a Kecskemét javára. A végén még Szedmák játszott össze a vendégek hálóőrével, és miután kétszer is visszapattant hozzá a játékszer, estében már nem hibázott. A taléálkozó finisében Szedmák emelt a kapuba, ezzel beállítva a 8-4-es végeredményt.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés