kesport.hu

Húsz másodperc hiányzott a ScoreGoal sikeréhez

A csengeri katlanba látogattak a hírös városiak, hogy megszerezzék első győzelmüket a rájátszásban. Hiába játszottak jobban ellenfelüknél, végül 2-2-es döntetlennel ért véget a találkozó.

Az első félidőben nagy elánnal küzdöttek a felek, folyamatosan ment az adok-kapok. Azonban hiába voltak hazai és vendég részről is veszélyesebb kísérletek, Peltzeren és Juhászon sem lehetett kifogni, így az első etap gólnélküli döntetlennel zárult.

A második játékrészben a kecskemétiek felé billent a mérleg nyelve, futószalagon dolgozták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. A vezető találatot mégis a hazaiak szerezték meg Katona révén, 1-0. Erre rögtön érkezett is a válasz, a felszabadítani igyekvő védő Rutait találta telibe, akiről a hálóba pattant a játékszer, 1-1. Ennek okán időt kért a Csenger. Az időkérés után továbbra is változatlan volt a játék képe, többször is megszerezhette volna a vezetést a ScoreGoal. A tizenkilencedik percben aztán megtört a jég, Dobosi tálalt nagyszerűen Rutai elé, aki higgadtan a hálóba passzolt, 2-1. A csattanó azonban ezután következett. Az időkérés után öt a négy elleni játékra állt fel a hazai alakulat és a vége előtt húsz másodperccel sikerült egalizálniuk, 2-2.

Koós Károly (ScoreGoal): – Az egyik szemem sír, a másik nevet, ugyanis jobban játszottunk, több helyzetet dolgoztunk ki, de az utolsó percben egy olyan szituációból kaptunk gólt, amit előtte megbeszéltünk. Ennek ellenére büszke vagyok a srácokra, remekül játszottak.

Csenger Futsal – ScoreGoal Kecskeméti FC 2 – 2 (0 – 0)

Gólszerzők: Katona (33.), Pálfi (40.), ill. Rutai (33., 39.)

(A mérkőzésről Szarvas Zsombor tudósított)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés